Vasárnap jön bajnokcsapatunk utolsó hazai meccse és ünneplése, a belépés ingyenes!

Vasárnap 18 órától szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésünket játsszuk a Monor ellen a ZTE Arénában. Ezúttal nem csak meccsre várjuk szurkolóinkat: 16 órától avatjuk a koordinációfejlesztő pályával bővült sportkomplexumunkat, a stadion ezt követően, 17 órától nyitja meg kapuit. Kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek, hiszen már a kezdés előtt is kedveskedünk Önöknek – érdemes tehát fél hatig megérkezni a stadionba. Ezen kívül a lefújás után is maradjanak velünk, hiszen akkor következik bajnokcsapatunk ünneplése. A programokra és a mérkőzésre ingyenes a belépés.  A ZTE Shopban még limitált számban kaphatók a BAJNOKCSAPAT felirattal ellátott pólók, ezekkel és sok más ajándéktárggyal várjuk szurkolóinkat  a meccs előtt a shopban.

- Már a téli érkezésemkor cél volt a bajnokság megnyerése, és az első pillanattól kezdve éreztem, hogy erre minden tekintetben alkalmas a klub és a csapat is – nyilatkozta honlapunknak a MOL Vidi FC-től kölcsönben nálunk szereplő, egész tavasszal alapember Bolla Bendegúz. -  A gyirmóti, rendkívül fontos győzelem akkorra lendületet és magabiztosságot  adott nekünk, ami kitartott a szezon végéig. Folyamatosan biztatott minket a stáb és egymás között is ez volt a helyzet, illetve a szurkolók is óriási lökést adtak. Ez pályafutásom eddigi legnagyobb sikere, hiszen a Videoton tavalyi bajnoki címéből csak egy meccsel vettem ki a részem, most viszont alapemberként tudtam hozzájárulni az aranyéremhez. Nyáron lejár a kölcsönszerződésem, én nagyon szívesen játszanék az NB I-ben is ZTE-mezben, most viszont még arra koncentrálok, hogy az utolsó két bajnokit is megnyerjük. Holnap szeretnénk bajnokcsapat módjára ünnepelni, a három pont megszerzése után igazi fiesztahangulat uralkodhat majd a stadionban.

- Már szinte minden ellenféllel kétszer találkoztunk, és ezek alapján mondhatom, hogy mind a játékot, mind az eredményeket tekintve jobbak voltunk náluk, és megérdemelten lettünk bajnokok – folytatta tavaly nyáron érkezett középpályásunk, Barczi Dávid. -  Örülök neki, hogy nekem sikerült a legtöbb gólpasszt adnom, számomra egy gólpassz felér egy góllal, furcsa szóval talán „művészléleknek” nevezném magam, szeretem kiszolgálni a csapattársaimat.  Mindig nagy pluszt adnak a szurkolók, az egész szezonban óriási előnyt jelentett a hazai pálya számunkra, ezért is bízok benne, hogy vasárnap sok néző előtt ünnepelhetünk majd a drukkereinkkel, és talán az idő is kegyes lesz hozzánk.