Komoly elismerést kapott a rendhagyó RangAdó gálán fiatal jobbhátvédünk.

Idén rendhagyó RangAdó Díjátadón vehetik át az elismeréseket a most zárult labdarúgószezon kiemelkedő teljesítményt nyújtó szereplői. 

Hét kategóriában hirdet győztest az MLSZ (az év játékosa, az év felfedezettje, gólkirály, az OTP Bank Liga legjobb edzője, a legjobb játékvezető, a legszebb gól és Fair Play-díj) a rendhagyó RangAdó Díjátadón. A kategóriák végeredménye most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, hiszen minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző, valamint a legidősebb és a legfiatalabb labdarúgó szavazott az általa legjobbnak tartott 3–3 játékosra kategóriánként. Kivétel ez alól az év játékvezetője, a gólkirály és a Fair Play-díj, míg az év góljára a szurkolók szavazhattak az M4 Sport honlapján - írja az mlsz.hu.

Idén nem az immáron hagyományosnak mondható gála keretében kerülnek átadásra a díjak, hanem az M4 Sport stúdiójában. A 7 kategória győzteseire az M4 Sport szerdán 19 órakor, illetve csütörtökön és pénteken 21 órakor kezdődő műsoraiban derül fény, a győztesek pedig Nyilasi Tibortól, az MLSZ Elnökségének tagjától, a Szakmai Bizottság vezetőjétől veszik át a díjakat.

Az első napon máris egy ZTE-játékos kapott komoly elismerést: az 1999-es születésű Bolla Bendegúz a 2019/20-as OTP Bank Liga felfedezettje lett. A kategóriában az első háromba került a szintén csapatunkat erősítő Demjén Patrik, az év edzője kategóriában pedig Márton Gábor van ott a legjobb háromban.

- Szeretném megköszönni mindenkinek ezt a díjat: a klubomnak, az edzőimnek és a csapattársaimnak. Külön köszönetet szeretnék mondani a Zalaegerszeg tulajdonosának, Végh Gábornak és Sallói István sportigazgató úrnak azért, hogy megadták a lehetőséget, a bizalmat és a türelmet, amire minden fiatal játékos vágyik. Ezért nagyon hálás vagyok. Köszönöm szépen! - nyilatkozta az M4 Sport stúdiójában a díj átvétele után Bolla Bendegúz.

Gratulálunk!