Interjú csupaszív középpályásunkkal, Bojan Sankoviccsal

Az elmúlt hétvégéről és a közelgő MTK elleni találkozóról beszélgettünk csapatunk motorjával, Bojan Sankoviccsal. 

“Nyernünk kellett volna a Paksi FC elleni találkozón. Nem lett volna szabad kiengednünk a markunkból a vezetést, de végtére is mondhatni, hogy ilyen a futball: néha másodpercek töredékei döntik el a meccsek végkimenetelét. Viszont szerintem fontos, hogy pozitívan tekintsünk a rossz pillanatokra, a vereségekre egyaránt és tanuljunk a hibáinkból, amiken az elkövetkezendő mérkőzéseken még lesz lehetőségünk javítani, és szeretnénk is ezt megtenni. Úgy gondolom, hogy legalább egy pontot érdemeltünk volna a Paks elleni találkozón: több kihagyott lehetőségünk is volt, amiket gólokra tudtunk volna váltani, de sajnos nem sikerült.” – mondta honlapunknak középpályásunk. 

Bojan Sankovic már 57 NB I-es mérkőzést játszott kék-fehérben, a holnapi, MTK elleni találkozó lesz az 58. küzdelem, amikor ismét a Zete színeiben száll harcba a pontokért. 

“Az MTK elleni találkozótól azt várom, hogy megpróbáló, izgalmakkal teli, jó mérkőzés lesz és azt, hogy az egész csapat tegyen meg minden tőle telhetőt azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát. Ismét itthoni atmoszférában küzdhetünk meg a pontokért és ez mindig plusz energiát ad.” – emelte ki Bojan