1-1 (1-0)

Az NB III Nyugati csoportjának 21. fordulójában, második csapatunk az utolsó mérkőzését játszotta az esztendőben. A találkozó pedig, rendkívüli izgalmakat hozott magával.

A 7. percben egy jobb oldali szögletet Szegő lőtt középre és labdája érintés nélkül a kapunkba vágódott. (1-0) Az első félidőben a hamar bekapott gól ellenére jól játszottunk, több nagy lehetőséget is kialakítottunk.

A második játékrészt remekül kezdtük, először Papp veszélyeztetett egy kapufával, majd két nagy helyzettel is jeleztük, hogy pontokkal szeretnénk távozni a fővárosból.

A 60. minutumban bizakodhattunk Ihos kiállítását követően, azonban a 64. percben kiegyenlítődtek a létszámok. Kun megkapta második sárga lapját, így odalett az emberelőnyünk.

Két minutummal később, azonban érkezett a frissen beálló Csóka Dominik! 16 éves tehetségünk, Molnár passzából tört be a tizenhatoson belülre, ahol bátran megcsinálta a cseleket és óriási bombát eresztett a kapu jobb oldalába. (1-1)

Mentünk tovább a győzelemért és Csóka nagyszerű találatát követően is adódtak helyzeteink. A 90. percben meccslabdához jutottunk. Egy beadás után, a BKV játékosa kezezett a tizenhatoson belül és a játékvezető meg is ítélte a jogos büntetőt. Dragóner állt a labda mögé, de sajnos a hálóőr óriási bravúrral hárított.

Összességében remek mentalitást és teljesítményt nyújtottak a srácok és bizakodva mehetünk a pihenőre!

 

Összeállítások:

BKV ELŐRE: Czuczi – Dinka (63’ Szabó), Girán, Koszó, Pokó, Ferkó, Wágner (55’ Csanálosi), Kiss D. (88’ Balogh M.), Tóth Sz., Ihos Á., Szegő (63’ Balogh B.)

Vezetőedző: Gelei Károly

ZTE FC II:

Köcse - Szalay, Sebestyén, Németh, Simó - Kun, Kovács, Molnár (87’ Hegedűs) - Papp, Dragóner, Szökrönyös (61’ Csóka)

Vezetőedző: Bozsik József