Fontos mérkőzés következik!

Az OTP Bank Liga 20. fordulójában a Puskás Akadémia csapatát látjuk vendégül a ZTE Arénában.

 

Az előző játéknapon a BMTE együttesével mérkőztünk és hiába kezdtük jól az összecsapást, sajnos nem bírtunk a vörös-fekete alakulattal. A 3-1-es végeredménnyel záródó párharcban, Zoran Lesjak szerezte egyetlen gólunkat.

A felcsúti együttes egy magabiztos győzelemmel hangolt találkozónkra, a DVTK ellen értek el  2-0-ás sikert a hétközi fordulóban. Nem volt nagy játékosmozgás a PAFC háza táján, az átigazolási időszakban mindössze egy kölcsönbe érkező játékost jelentettek be, Géresi Krisztiánt a Mol Fehérvártól, illetve egy távozót, David Vanecek személyében, aki épp a Diósgyőr csapatához szerződött.

Legutóbb a 9. fordulóban mérkőztünk a Vál-völgyiekkel, amikor a Pancho Arénából hoztuk el a három pontot, két óriási bomba góllal. Először Zoran Lesjak lőtt egy kipattanót követően, majd Szánthó Regő  szerezte meg győztes találatunkat.

 

Utolsó összecsapásunk összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=jGQHOonAlXc

 

Sportigazgatónk, Sallói István várakozása: Nem alakult jól a hétközi mérkőzésünk. Tudtuk, hogy a feszített tempónak köszönhetően lesz hullámvölgy a teljesítményünkben, de bízunk abban, hogy ezzel a mérkőzéssel ki is merült ez a periódus és a hétvégén már a szokásos arcát mutatja a csapat. 40 pontot tűztünk ki a szezon elején, amelyhez még mindig céltartományban vagyunk. Remélem, hogy megismétlődik a múltkori összecsapásunk jó eredménye. Összességében számunkra mindegy, hogy kitől gyűjtünk pontokat; majd hétvégén szerzünk a Puskás ellen!