Rangadó a kupában!

A MOL Magyar Kupa 9. fordulójában a Budapest Honvéd együttesét fogadjuk a ZTE Arénában.

Csapatunk magabiztos győzelemmel hangolt a hétvégén, az Újpest FC gárdáját 3-0-s végeredménnyel sikerült leküzdenünk. Találatainkat Artem Favorov, Szánthó Regő és Koszta Márk szerezték.

A kupa 8. játéknapján a harmadosztályú Tiszafüredi VSE-n jutottak túl kedvenceink, amikor is Bobál Dávid és Bojan Sankovic volt eredményes.

A kispestiek a Ferencvárossal szálltak harcba a bajnokság legutóbbi fordulójában, azonban bíztató játékuk nem ért pontot. A kupa versenysorozatában a III. Kerülettel találkoztak a vörös-feketék és fordulatos mérkőzésen 3-1 arányban diadalmaskodtak.

A szezon „tavaszi” nyitónapján épp a Honvéd csapatával játszottunk az Új Hidegkúti Stadionban és akkor 2-2-es döntetlennel végződött a megmérettetés. Részünkről Szépe János és Bedi Bence zörgette meg a kispesti hálót. Érdekesség, hogy azóta a vörös-feketék kispadján Horváth Ferenc váltotta Pisont Istvánt.

 

Utolsó találkozónk összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=yUaM6uaquek

 

Edzői várakozás

Boér Gábor: A sikeres bajnoki mérkőzés után szeretnénk folytatni a győzelmek gyarapítását és a kupa erre egy remek lehetőség. Minden győzelemnek nagy szerepe van. Mindkét versenysorozatnak jelentőséget szentelünk, de természetesen a bajnokság a prioritás. Most olyanok is lehetőséget kaphatnak, akik eddig kevesebbet játszottak. Közel a MOL Fehérvár elleni meccs, így pár poszton fogunk is pihentetni, de úgy gondolom erős összeállításban tudunk pályára lépni szerdán is.