Az éllovast fogadjuk a hétvégén

Az OTP Bank Liga 25. fordulójában a címvédő Ferencvárosi TC együttesét fogadjuk a ZTE Arénában.

 

Az előző játéknapon a Mezőkövesd Zsóry FC-vel mérkőztünk. Annak ellenére, hogy megfogyatkozott játékosállománnyal vágtunk neki a megmérettetésnek, eleinte bíztatóan futballozott csapatunk. A találkozó végül 2-0-s hazai sikerrel zárult, előbb Cseri Tamás majd Antonio Vutov talált a hálónkba.

Helyzetünket nehezíti, hogy Sandro Semedo és Artem Favorov eltiltás miatt nem áll vezetőedzőnk rendelkezésére. Jó hír azonban, hogy a hétvégén visszatérhet Bojan Sankovic és Szépe János is.

Kép: Mezőkövesd Zsóry FC

 

A Ferencváros győzelemmel hangolt a hétközben. A zöld-fehérek Franck Boli precíz fejesével tartották otthon a három pontot a DVTK ellen, ezzel megőrizve 15 egységnyi előnyét a tabella tetején.

 

Utolsó találkozónk 2-0-s fővárosi sikerrel zárult. A decemberi mérkőzés kétharmadáig  remekül tartották magukat kedvenceink, azonban a 68. minutumban a zöld-fehérek középpályása Laidouni betalált, majd két percre rá Roko Baturina terhelte hálónkat.

 

A legutóbbi párharcunk összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=xna0QlFN2Xo

 

Természetesen a megszokott küzdőszellemben, harcra készen várjuk az FTC-t a Szentélyben. Nagy jelentőséggel bírna egy siker a hétvégén!