Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a Kisvárda Mater Good FC látogat a ZTE Arénába. Mindkét csapat siker után érkezik a szentélybe, igazi ki-ki meccsre számíthatnak szurkolóink.

Az előző játéknapon megszerzett bravúros győzelem után, nagy önbizalommal futhat ki csapatunk a pályára. Szerencsére sérültjeink is fogyatkoznak és egyre jobb formába kerülnek. A mieink bizonyosan a jól megszokott támadó futballal igyekeznek kedveskedni a kilátogatóknak, a három pont a cél!

A Kisvárda jelenleg két ponttal előzi meg együttesünket a tabellán, azonban egy győzelemmel már előzni is tudunk! A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyeieknél nincs egy kimondott gólfelelős, 11 megszerzett találatuk eloszlik a keretükben. A bajnokság jelenlegi mezőnyében négy olyan csapat van, amely ellen még nem sikerült nyernie a Kisvárda Master Good legénységének és ennek a díszes társaságnak része klubunk is. Mindent megteszünk, hogy ez a hagyomány folytatódjon!

Játékosmozgás a KFC-nél:

Érkezők: Driton Camaj (FK Iszkra Danilovgrad), Niko Datkovic (Cracovia), Horváth Zoltán (ETO FC Győr), Tonci Kukoc (Bp. Honvéd), Lakatos Csaba (Vasas), Jaroslav Navrátil (Go Ahead Eagles), Lazar Zlicsics (Vozsdovac)


Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
 

Távozók: Theodorosz Beriosz (Nea Szalamina), Gheorghe Grozav (DVTK), Iasmin Latovlevici (CFR Cluj), Nemanja Obradovics (FK Indija), Rados Protics (FK Indjija), Tischler Patrik (Debreceni VSC)
 

Kölcsönbe távozók: Zöldesi Illés (Debreceni VSC)

 

A várdaiakkal szemben a tavalyi szezon első két mérkőzésén a hajráig kiélezett párharc folyt, hiszen előbb idegenben, majd hazai pályán is pontosztozkodásra került sor. Harmadik nekifutásra azonban Radó büntetőjével győzelmet arattunk a Várkerti Stadionban.  

 

Az utolsó randevúnk összefoglalója:

https://www.youtube.com/watch?v=ciVR6qJ51Jg

 

Edzői várakozás

Boér Gábor: Sokszor volt szerencsénk megnézni ellenfelünket. Egy igazán kellemetlen csapatról beszélhetünk, akik komoly tapasztalattal rendelkező légiósokat tudhatnak soraikban. Magas az átlagéletkoruk, így a rutin az ő oldalukon áll majd. Az eredményeik is jók, illetve idegenben is tiszteletre méltó a szereplésük. Feszült összecsapásra számítok, de győztesen kell elhagynunk a pályát! Minden pontnak jelentősége van és javítanunk kell a hazai mérlegünkön. Itthon általában felállt védelemmel találjuk szemben magunkat, de előre kell lépnünk abban, hogy a dominanciánkat eredményre is tudjuk váltani!

Supka Attila: A Diósgyőr elleni győzelemért alaposan megdolgoztunk, és a három pontnak köszönhetően jó hangulatban tudtunk készülni a következő, Zalaegerszeg elleni mérkőzésünkre.  Abban bízom, hogy a legutóbbi fordulóban nyolcvan percen át mutatott formánkat át tudjuk menteni a vasárnapi meccsünkre is.  Bár idegenben mostanában otthonosan mozgunk, Zalaegerszegen valószínűleg nehézségekbe ütközünk majd, hiszen ellenfelünkről jól tudjuk, hogy hazai körülmények között mindig győzelemre játszik. Ugyanakkor ha a saját stílusunkban játszunk, akkor per pillanat nem kell félnünk senkitől. Nem figyeljük a tabellát, nem számolgatjuk, hogy milyen eredménnyel hova kerülhetünk, egyszerűen arról van szó, hogy szeretnénk minél több meccset megnyerni. A mostanit mások mellett azért is, mert nem mindegy, hogy milyen eredménnyel a hátunk mögött mehetünk el a válogatott szünetre.

Repohár a környezetünkért

A ZTE FC-nél az elsők között Magyarországon bevezettük a különleges egyedi arculattal díszitett repoharakat, mely projekttel a fenntarthatóság fontosságára igyekszünk felhívni a figyelmet. A betétdíjas, újrahasználható, speciális technológiával készült repoharakat a szurkolók a mérkőzés után visszaválthatják, vagy ha tetszik, akár haza is vihetik! A poharak a büfék mellett megtalálhatóak a ZTE shopban is, a nyitvatartás szerint.

 

Shop nyitvatartás

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-13:00

Vasárnap 9:00-14:30

 

Belépőidet már megválthatod online és a ZTE jegypénztáraiban!

Nyitvatartás

Vasárnap: 9:00-14:30

 

Biztonság

A november 3-tól hatályos rendelkezések szerint sportrendezvényeken csak minden harmadik széken lehet majd ülni és a folyamatos maszk használat is kötelező. A hatóságok minden eseményt felügyelni fognak, ha kell, pénzbírságot szabnak ki, és azokat a helyeket, ahol nem tartják be az előírásokat, azonnal bezárják.

Ezen felül, megkérjük szurkolóinkat, hogy a büfében vásárolt ételeket, italokat - lehetőség szerint - a vendéglátó egységek mellett fogyasszák el.

Azok, akik felelőtlenül nem tesznek eleget a kötelezettségeknek, nem vehetnek részt a ZTE FC mérkőzésein és el kell hagyniuk az Arénát.