Beharangozó: Újpest FC – ZTE FC

12.23, szerda 18:00 Szusza Ferenc Stadion

M4 Sport

 

Az OTP Bank Liga 11. fordulójának pótlásaként kerül megrendezésre az Újpest elleni találkozónk, amely az utolsó mérkőzésünk lesz a naptári évben.

Két sikert követően, remek formában látogathatunk a fővárosba. A srácok kiemelkedő hajrát nyújtanak az esztendő végeztével és biztossá vált, hogy a vonal felett telel együttesünk. Sőt egy újabb győzelemmel akár a 4. helyen is fordulhatunk a szezon második felére.

Az előző játéknap még friss emlékként élhet bennünk, kedvenceink a Diósgyőr csapatát fektették két vállra a DVTK Stadionban, 1-3-as végeredménnyel. Góljainkat a sziporkázó Zimonyi Dávid és Szánthó Regő szerezték. Előbbi kétszer is mattolta a miskolciak kapusát, míg utóbbi egy gyönyörű Lesjak beadást fejelt Antal hálójába. Összességében magabiztosan utazhatunk a Megyeri útra és felszabadult játékkal tehetjük kellemessé az ünnepeket.

A lila-fehérek az Észak-Dél Pest rangadón győzedelmeskedtek a hétvégén és a tabellán meg is előzték közvetlen riválisukat a Budapest Honvéd csapatát. Az Újpest FC legjobb góllövője a szezonban eddig Simon Krisztián 5 találatával, továbbá érdemes lesz odafigyelni a grúz válogatott Giorgi Beridzére is.

 

Utolsó találkozónk összefoglalója

https://www.youtube.com/watch?v=t4yuu_98M5s

 

Edzői várakozás

Boér Gábor:

Pozitív hangulatban készülünk az ütközetre. Bízom benne, hogy tudjuk folytatni a kombinatív és energikus játékot. Igyekszünk tűzben tartani az egész csapatot és örülök neki, hogy az ünnepek előtt is a labdarúgásé a főszerep. A foci az életünk. Ezt a hozzáállást látom a játékosokon is, és remélem a kissé hektikus őszi szezont követően, jó helyezéssel tudunk fordulni a bajnokságban.