Kupameccsre utazunk!

A MOL Magyar Kupa 8. játéknapján a Tiszafüredi VSE csapatához utazik együttesünk.

A versenysorozat eddigi utolsó összecsapására október végén került sor, amikor is a Lipóti SE gárdáját fektették kétvállra kedvenceink, 1-3-as végeredménnyel. Góljainkat ekkor Szépe János, Bobál Dávid és Szánthó Regő szerezték, utóbbi egy büntetőt követően.

A Tiszafüredi VSE az NB III Keleti csoport 22. fordulóját követően, bajnokságának 10. helyezését foglalja el. A kupában a Zalaszentgrót együttesén verekedte át magát az Észak-alföldi alakulat, amikor is egy 86. percben szerzett góllal sikerült kivívniuk a győzelmet és ezzel a továbbjutást.

Az összecsapásra csütörtökön 13:00-tól kerül sor Tiszafüreden, a Lipcsey Elemér Sporttelepen.

Csapatunk az új idegenbeli mérkőzés felszerelésünkben fut majd ki a pályára, amely már elérhető a ZTE Megastore-ban és szerdától a ZTE Shop kínálatában!

 

Edzői várakozás

Boér Gábor: A bajnokságban egy sikertelenebb időszakon vagyunk túl, emiatt hatványozottan fontos, hogy abszolváljuk a csütörtöki megmérettetést. A kupa versenysorozatának megvan az a sajátossága, hogy egy mérkőzésen bárki partiban lehet bárkivel, így nehéz mérkőzésre számítunk. Mindent megteszünk, hogy továbbjussunk és az eddig kevesebb játéklehetőségben részesültek is szerepet kaphatnak. Mindenki bizonyítani akarja, hogy a kezdőcsapatban a helye és segítséget szeretne nyújtani a csapat számára. Bizakodva tekintünk az összecsapás elé!