Az OTP Bank Liga 9. fordulójában a felcsúti gárdához látogatunk. A kupa siker után új lendületet vehet klubunk és ismét eredményesen szerepelhetünk. A hétközben szárnyaló Szánthóra nagy feladat várhat, de Szépe Jánostól is hasonlóan jó teljesítményre lesz szükség. Az egyre inkább formába kerülő Tajti Mátyás pedig remek fazont szabhat a kollektívának. A héten Könyves Norbert is már könnyített edzéseket végez, így ő is egyre közelebb a gyors visszatéréshez.

Az előző játéknap Hornyák Zsolt csapatának sem alakult a legjobban, három gólos vereséget szenvedtek attól a DVTK-tól, akiket nekünk a ZTE Arénában sikerült magabiztosan két vállra fektetnünk. Mindez ellenére jelenleg a Fejér megyeiek 1 ponttal megelőznek minket a tabellán. Összegezve egy rendkívül nehéz és izgalmas mérkőzés vár ránk szombaton.

Játékosmozgás a PAFC-nál:

Érkezők: Alexandru Baluta (Slavia Praha), Kiss Ágoston (Haladás),  Joao Nunes (Panathinaikosz), Weslen Júnior (Sao Bernardo)
Kölcsönbe érkezők: Antonio Mance (NK Osijek)
Kölcsönből visszatérők: Kiss Tamás (Diósgyőri VTK), Liridon Latifi (Sheriff Tiraspol), Varga Ádám (Tiszakécske)
Távozók: Hegedűs János (Diósgyőri VTK), Hegedüs Lajos (Paksi FC), Sós Bence (Debreceni VSC), Varga József (Debreceni VSC), Ján Vlasko ( Spartak Trnava) Gyurcsó Ádám (Hajduk Split)
Kölcsönbe távozók: Artem Favorov (ZTE FC), Huszti András (Budafoki MTE), Skribek Alen (Budafoki MTE), Madarász Márk (Csákvár), Ganbold Ganbajar (Csákvár)

 

Legutolsó randevúnk összefoglalója:  

 

Jövő héten visszatér a labdarúgás és a fesztivál hangulat a ZTE Arénába. November 8.án vasárnap, 14:30-kor látványos játékkal és számtalan meglepetéssel vár titeket a Zete család. Gyere és buzdítsd Nyugat-Magyarország csapatát igazi kék-fehérként!

Belépődet kedvezményesen megválthatod már online!