Kék-fehér rangadóra utazunk

Az OTP Bank Liga 26. fordulójában az Új-Hidegkúti Stadionba látogatnak kedvenceink.

A bajnokság legutóbbi játéknapján a címvédő Ferencvárost fogadtuk hazai környezetben és nagy bravúrral, 2-2-es döntetlent tudtunk elérni. A mérkőzés 7. percében Koszta Márk szerzett vezetést, melyet nagy küzdelemben a második félidő elejéig tudtunk megtartani. A zöld-fehérek Franck Boli révén először egyenlítettek, majd nem sokkal később vezetéshez is jutottak, azonban az ihletett formában futballozó Futács Márkó egalizált.

A szombati összecsapásra szerencsére nem lesz eltiltottunk és hiányzóink közül is többen visszatérhetnek együttesünkbe.

Az MTK is döntetlennel hangolt az összecsapásunkra, a Diósgyőr otthonából hoztak el egy értékes pontot. A fővárosiak eddig 35 megszerzett ponttal a versenysorozat 4. pozícióját foglalják el. Legjobb góllövőjük Bojan Miovski 7 találattal, de oda kell figyelnünk Schön Szabolcs és Varga Roland játékára is. 

 

Utoljára a bajnokság 15. fordulójában mérkőztünk a fővárosiakkal, ekkor a ZTE Arénában magabiztos győzelmet arattunk 2-0-s végeredménnyel. Először Zimonyi Dávid mattolta Milan Mijatovicot, majd 7 perccel később Szánthó Regő lőtt a hálóba.

 

Utolsó találkozónk összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=VCTm8Q8t8lM

 

Edzői várakozás

Boér Gábor: Nehéz időszakon vagyunk túl, most az a legfontosabb, hogy a játékosok jó állapotba kerüljenek a folytatásra. Nem volt könnyű tervezni a héten és a kupasorozat is ennek áldozatává vált. Nem akartunk kockáztatni, számunkra a játékosok egészégügyi állapota az elsődleges. Innentől csak a bajnoksággal szabad foglalkoznunk. Kemény mérkőzést várok a hétvégén, a fővárosiak jó szezont futnak, de nekünk mostantól nyolc döntő van hátra.