11.28, szombat 17:00

M4 Sport

 

A hosszabb kihagyást követően, pontokra éhesen térnek vissza kék-fehér kedvenceink.

Az OTP Bank Liga 12. fordulójában, a tabella 3. fokát elfoglaló Mol Fehérvár FC csapatához látogat együttesünk, a sóstói MOL Arénába. Ellenfelünk - hozzánk hasonlóan - eddig egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a versenysorozatban, ránk egy Újpest FC elleni bajnoki, a Vidire pedig egy kisvárdai utazás vár.

A piros-kékek megsüvegelendő Európa Liga teljesítményét követően mostmár teljes figyelmükkel a bajnokságra koncentrálnak és az előző játéknapon egy sima 3-0-val küldték haza a számunkra nagy rivális DVTK-t.  A találkozón Budu, Petryak és Nikolic volt eredményes. Utóbbi a fehérváriak házi gólkirálya 6 találattal, akit ezen a listán Nego és Petryak követ 4-4 góllal.

Ellenfelünknél több ismerős arcot is felfedezhetünk, az együttes vezetőedzője Márton Gábor mellett, az előző szezonban nálunk pallérozódó Bolla Bendegúzt, illetve volt kapusunkat Kovács Dánielt. 

A 2020/21-es szezon első mérkőzésén egy igazán közönségbarát találkozón játszottunk 3-3-as döntetlent a székesfehérváriakkal. Az összecsapáson, már a második percben előnybe kerültünk Babati Benjamin góljával, majd Szépe János fejesével 2-1-re is vezettünk. A második félidőben a Vidi akarata érvényesült és bár fordítani is tudtak, kapitányunk büntetőjével otthon tartottunk egy pontot.

 

Randevúnk a bajnokság első fordulójából:

https://www.youtube.com/watch?v=0dsYfEH-8Gg

 

Ezúton is szeretnénk felhívni figyelmeteket, hogy a szombaton 17.00-kor kezdődő MOL Fehérvár FC elleni mérkőzésünk zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, a stadion területére szurkolók sajnos nem léphetnek be!

 

A találkozót az M4 Sporton és az m4sport.hu-n tudjátok élőadásban megtekinteni, illetve közösségi felületeinken exkluzív tartalmak mellett értesülhettek (a legfrissebben) a mérkőzés alakulásáról.