Folytatódik a bajnokság!

Új Hidekuti Stadion

2021.01.24, vasárnap 18:00

M4 Sport

 

A rövid felkészülési időszak után hétvégén folytatódik az OTP Bank Liga versenysorozata, kedvenceink vasárnap, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kezdik meg az idényt a Budapest Honvéd FC csapatával szemben, a járványhelyzetre való tekintettel továbbra is helyszíni nézők nélkül.

Együttesünk három edzőmérkőzést követően frissen térhet vissza a pontvadászatba. A csapatunk keretében történtek változások, érkezett hozzánk Futács Márkó, Kálnoki-Kis Dávid és Szalay Szabolcs, illetve az utánpótlásból felkerült Sebestyén Lóránt és Papp László is. Távozóink is voltak, Dragóner Filip és Ziga Zivko személyében.

A Budapest Honvéd FC is erősített a télen, csatlakozott a vörös-feketékhez Nir Bardea, Nagy Dominik és Bőle Lukács. Elhagyta az egyesületet – az épp hozzánk szerződő - Kálnoki-Kis Dávid és Ugrai Roland.

Legutóbb a bajnokság 6. fordulójában találkoztunk a fővárosiakkal, ekkor a kispestiek tudtak győzni 2-4-es végeredménnyel. A mi részünkről Könyves Norbert és Koszta Márk talált az ellenfél kapujába.

 

Utolsó párharcunk összefoglalója:

https://www.youtube.com/watch?v=66K76XisxkU

 

Edzői várakozás

Boér Gábor: Egy rövid felkészülésen vagyunk túl, a játékosokat szinten kellett tartani és a taktikai dolgokat is gyakorolhattuk. Folytatódik az erőltetett menet a bajnokságban, egy hónap leforgása alatt tizenegy mérkőzést fogunk játszani. Fontos, hogy ez időszak alatt kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsunk, amiben a keret frissessége kulcskérdés lehet. A hétvége nehéznek ígérkezik, köztudott, hogy a kispestieknek minőségi a játékosállománya és a téli átigazolási időszakban további erősítéseket hajtottak végre. Természetesen felkészülünk a Honvédból és igyekszünk folytatni az utolsó fordulókban megkezdett utat, melynek lényeges eleme, hogy a mögöttünk lévő csapatok ellen is jó teljesítményt hozzunk.