Hétközben csapunk össze a Budafokkal.

Az OTP Bank Liga 19. fordulójában a Budafoki MTE csapatához látogat együttesünk.

Nem pihenhettek sokáig kedvenceink, három nap elteltével máris újabb mérkőzésre kerül sor a nemzeti bajnokság versenysorozatában.

Az előző játéknapon fordulatos párharcban értünk el döntetlent a Paksi FC ellen, a forduló talán legjobb találkozóján. Góljainkat Szépe János, Artem Favorov, Babati Benjamin és Könyves Norbert szerezték.

A budafokiak is izgalmas hétvégén vannak túl, a DVTK otthonában mentettek pontot az összecsapás 96. percében. A vörös-feketék kerete is frissült a téli átigazolásban, kölcsönbe érkezett Csonka András (Ferencváros), Jagodics Márk (Mezőkövesd) és Zeke Márió (Mol Fehérvár). Távozott Kirják Henrik (Gyirmót FC Győr), valamint Mervó Bence (Szentlőrinc SE).

Legutóbb a bajnokság 8. fordulójában mérkőztünk a XXII. kerület csapatával, amikor hazai környezetben maradtunk alul 1-3-as végeredménnyel. Találatunkat ekkor Szalai Dániel szerezte, akinek ez volt pályafutásának első NB I-es, továbbá első Zetés gólja.

 

Az utolsó találkozónk összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=dW9VR36fOw4

 

Edzői várakozás

Boér Gábor: Egy érzelemdús mérkőzésen vagyunk túl, ahol megjártuk a poklot és mennyet is. A pozitív dolgokat igyekszünk kiemelni és átmenteni, amikre szükségünk van a folytatásban. Nagyon fontos összecsapásra utazunk, elengedhetetlen, hogy a legjobb állapotba kerüljenek a játékosaink. Nincs sok idő, gyorsan követik egymást a mérkőzések, az egész keretre nagy feladat hárul. Lényeges, hogy úgy forgassuk a csapatot, hogy mindig a legjobb állapotban lévő játékosok fussanak ki a pályára. A játékunk jól működött a hétvégén, az eredményességen kell javítanunk.