Jó játékkal nyertük meg második edzőmeccsünket a Siófok otthonában. 

Csapatunk ma délelőtt Siófokon vendégeskedett, ahol egy edzőmeccs várt ránk. Nem neveztük a mérkőzésre a kisebb sérüléssel bajlódó Zoran Lesjakot, Szépe Jánost, Babati Benjamint, illetve a betegséggel küszködő Bolla Bendegúzt. 

Két próbajátékos is szerepet kapott együttesünkben, a 17 éves nigériai Meshack Izuchukwu, illetve a 22 esztendős amerikai Eduvie Ikoba. 

Dr. Dobos Barna vezetőedző az alábbi kezdőcsapatot küldte pályára: Demjén - Bedi, Sebestyén, Devecseri, Gergényi - Kocsis, Mitrovic, Meshack - Radó, Ikoba, Barczi.

A találkozón hamar magunkhoz ragadtuk a játék irányítását, az első helyzetünket rögtön értékesítettük is. A 10. percben Barczi Dávid egy kiugratás után higgadtan helyezett a bal alsó sarokba, 0-1. 

A vezető találat után Radó András percei következtek, támadónk több alkalommal veszélyeztette a hazaiak kapuját, de gólt nem sikerült szereznie. A félidő hajrájában egy Bedi-fejest jegyezhetünk fel. 

A második félidőben már nem kapott szerepet Demjén, Ikoba és Radó, helyettük Szemerédi, Grumic és Bobál kapott szerepet. 

A játék képe nem változott, továbbra is mi voltunk fölényben, kapusunknak érdemi munkája nem volt. Egy óra játék után Hudák érkezett Mitrovic helyére. 

A 70. percben egy Grumic-lövést, majd nyolc perccel később egy Hudák-szabadrúgást jegyezhettünk fel, mindkét esetben centik hiányoztak az újabb gólhoz. 

A találkozó hajrájában egyik oldalon sem alakult ki helyzet, így maradt a 0-1-es végeredmény. 

Vezetőedzőnk, dr. Dobos Barna szerint a talákozó jól szolgálta a felkészülést, jó talajú pályán, erős ellenféllel szemben sikerült nyernünk. 

Középpályásunk, Kocsis Gergő így értékelte a találkozót. 

- Kemény edzések után jöttünk bele ebbe a találkozóba, de ennek ellenére jól játszottunk. Ellenfelünk helyzetig sem jutott el, ez azt jelzi, hogy csapatként jól működtünk. Bizakodó vagyok a jövőt illetően, nagy reményekkel várom az őszi rajtot. 

BFC Siófok (NB II) – ZTE FC 0–1 (0–1)
BFC SIÓFOK: Molnár P. (Benke) – Csilus T., Izing, Jánvári, Csibra (Lapos) – Horváth A., Tajthy (Réti) – Zamostny (György), Szakály D. (Magasföldi), Balogh B. (Lencsés) – Horváth P.
ZTE FC: Demjén (Szemerédi) – Bedi, Sebestyén, Devecseri, Gergényi – Kocsis G., N. Mitrovics (Hudák) –  Radó (Bobál G.), Meshack, Barczi – Ikoba (Grumic)
Gólszerző: Barczi (10.)