Halmai Ádám 93. percben szerzett találata három pontot ért

Az NB III. Nyugati csoportjának 33. fordulójában a Pápai Perutz FC látogatott Zalaegerszegre. A mieink egy Sopron elleni győzelemmel hangoltak a találkozóra, míg a sárga-kék együttes pont nélkül zárta az előző fordulót.

Az első félidőben inkább a vendégcsapat dominált, ám komolyabb helyzetük nem volt, jól védekezett fiatal csapatunk.

A második játékrész már több helyzetet is hozott, játékosaink agilisabban mozogtak a pályán. Az első nagy lehetőségünk Halmai Ádám előtt adódott, aki közelről kapu fölé bombázott.

A 93. percben már nem hibázott a hosszú sérülésből visszatérő játékos. Papp Csongor szép meglátással tálalt Halmai elé, aki belsővel a hosszúba juttatta a labdát. (1-0)

A mérkőzés utolsó másodperceiben Papp Csongor is közel állt a gólszerzéshez, de egy az egy elleni szituációban hibázott.

Csapatunk nagyon szervezetten játszott szombaton, a bajnokság élmezőnyéhez tartozó pápai csapattal szemben és fontos három pontot szerzett.

 

ZTE FC: Köcse, Jóna, Sebestyén, Dóczi, Szántó (64’ Halmai), Fehér, Megyesi (29’ Őr), Papp Cs., Szalay (83’ Posztobányi), Papp L. Bedő (46’ Szökrönyös)

Pápai Perutz FC: Dénes, Bence, Zsirai, Szilágyi, Oláh, Hanzl, Hajnal (72’ Márton), Nagy (85’ Jurik), Szalai (46’ Gasztos), Molnár, Iványi

ZTE FC II. – Pápai Perutz FC 1-0 (0-0)

Gól: Halmai

 

Fotó: Pápai Perutz FC