Ismét itthon lépünk pályára

A vasárnapi ebéd után pályára lépnek az egerszegi fiúk, ezúttal az OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában, ahol a vendégcsapat az MTK Budapest lesz.

Az MTK Budapest tíz ponttal jelenleg a tabella ötödik helyét foglalja el, három győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel a hátuk mögött. Az egykor Marco Rossi segítőjeként, a magyar labdarúgó válogatott pályaedzőjeként is tevékenykedő Costantino Giovanni által vezetett csapat az előző fordulót egy Mezőkövesd elleni győzelemmel zárta (1-0), így nyilvánvalóan folytatni szeretnék a megkezdett győztes sorozatot.

Egerszegi együttesünk a Paksi FC elleni összecsapást követően a tabella tizedik helyén áll, öt megszerzett egységgel. Ismét a szentélyben lépünk pályára, így nem lehet más a cél, mint hogy megszerezzük a három pontot és kitartó szurkolóinkat látványos játékkal megörvendeztessük. Nem lesz könnyű dolgunk, hisz a sérülések miatt újfent felforgatott hátvédsorral kell pályára lépnünk a budapesti kék-fehérek ellen.

Az előző szezonban az MTK hetedik, míg a ZTE kilencedik helyen zárta az NB I-es tabellát, csupán öt pont különbséggel, így előreláthatólag izgalmas, fordulatos meccsre számíthatunk a hét utolsó napján. A tavalyi mérlegünk pozitív a budapesti csapattal szemben, hisz két alkalommal is győzni tudunk az MTK-val szemben.

A mérkőzésre már elérhetőek a jegyek ezen a linken: https://jegy.mlsz.hu/hun/Event/57004305

Megéri élni az online jegyvásárlás lehetőségével, hisz így jóval kedvezőbben válthatnak jegyet szurkolóink, a helyszíni, meccsnapi árhoz képest.

A hétvégétől az elővételes jegypénztár átköltözik a Zete Shopba, így az MTK elleni mérkőzésre a helyszíni jegyeket ott lehet megvásárolni, kizárólag készpénzes fizetéssel.  

A bankkártyás fizetést előnyben részesítő szurkolók, jegyeiket a ZTE Aréna és zalaegerszegi Tesco előtt lévő totemoszlopnál tudják megvásárolni.

A mérkőzést megelőző két órában pedig természetese a jegypénztárak is kinyitnak, az eddig megszokottak szerint.

 

ZTE Shop nyitvatartása:

Péntek: 14:00 – 19:00

Szombat: 9:00 - 13:00

Vasárnap: 9:00 – 14:15

 

Gyertek és szurkoljatok a csapatnak!

 

Hajrá, Zete!