Kedden élesben folytatjuk!

A 2023-as évet tekintve már négy felkészülési mérkőzésen is túl van együttesünk, amelyek mindegyikén diadalmaskodtak játékosaink, kedden azonban folytatódik az OTP Bank Liga és a pontokért folytatott küzdelem!

Az év első mérkőzése a második fordulóból elhalasztott Ferencváros elleni összecsapás lesz, méghozzá hazai pályán. 

A zöld-fehér csapat továbbra is vezeti a sort, hiszen harmincnégy megszerett pontot tudhatnak a magukénak: eddig tizenegy győzelmet, egy döntetlent és két vereséget szereztek. Tavaly novemberben, a legutóbbi bajnoki mérkőzés alkalmával a Budapest Honvéd otthonából távoztak győztesen, egy 0-2-es végeredményt követően. 

Zalaegerszegi kék-fehérjeink a tabella ötödik helyén állva vonultak szünetre, huszonkét ponttal: a szezon során eddig hat győzelmet, négy döntetlent és öt vereséget gyűjtöttünk össze. Mi az előző évet hazai pályán zártuk, a Kecskemét ellen, ahol egy 0-0-as döntetlen született. 

Ricardo Moniz: "Fontos lesz a keddi találkozó mindkét csapat számára, szeretnénk jól indítani az évet. Nagyon várjuk, hogy ismét hazai környezetben lépjünk pályára. A keddi edzőmérkőzéseket két különböző csapattal játszottuk végig, dicséret illeti a játékosaimat, mert jó mentalitással léptek pályára, igazi konkurencia van a kezdő tizenegybe kerülésért. A fiatalok domináns szerepet kapnak nálunk, ami fontos a klub filozófiáját tekintve. Jó erőben vagyunk, fitten várjuk a Ferencváros elleni mérkőzést."

Csapatunk tehát felkészülten várja a keddi ütközetet, a cél természetesen nem is lehet más, mint az, hogy a lehető legtöbb pontot a hazai pályán tartsuk! A korábbi Zete-Fradi mérkőzésekhez hasonlóan, most is sok néző érkezésére számítunk, így kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek meg a stadionhoz. Mindemellett kérjük, hogy az északi szektorban helyet foglaló nézők a Galamb utca felől közelítsék meg a lelátót, ne a vendég szurkolói oldalról.

Gyertek is szurkoljatok velünk az év egyik legizgalmasabb mérkőzésén: online már elérhetők a jegyek ITT, vagy keresd őket a Zete Shopban!

Hajrá, Zete!

 

Mérkőzésnapi információk: 

Kapunyitás: Kedd (01.24.): 16:30

Jegypénztárak nyitása: Kedd (01.24.): 16:30, az alábbi pénztárak nyitnak ki meccsnapon: vendég, a főpénztár, valamint a nyugati és a déli szektor közötti

Parkolás: A már megszokott parkolási lehetőségek mellett ezúttal a galamb utcai parkolóban is lesz lehetősége szurkolóinknak a parkolásra, díjmentesen! Emellett, a gépjárművel érkezők számára javasoljuk Zala Plázánál, valamint Piac téren történő parkolás lehetőséget.

 

Zete Shop nyitvatartás: 

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-14:00

Vasárnap: 10:00-14:00

Hétfő: 14:00-18:00

Kedd: 14:00-18:30