A ZTE FC eSport csapata az első szezonját kezdte meg a HPCL Magyar Bajnokság I. osztályában, ahol végül a 6. helyet sikerült megszereznie a tabellán.

"A szezon kezdete nehéz volt, hiszen egy ütőképes csapatot kellett összeállítanunk. Ennek tudatában a felsőházat céloztuk meg, de sajnos a szezon első fele nem úgy sült el, mint ahogy terveztük. A második fele viszont - az új igazolásoknak köszönhetően is - szinte hibátlan volt. A jó formánkat az is mutatja, hogy ebben a naptári évben csupán egy vereségünk volt és még az utolsó fordulóban is a dobogóért küzdhettünk. Ezekből tanulva, szinte biztos vagyok benne, hogy a márciusban induló új szezon végén ott lehet a ZTE, ahol egy ilyen kaliberű klubnak helye van." - értékelte a szezont Garaba Roland, a ZTE FC eSport csapatának vezetője.

Azonban a szezon végeztével sem állt meg a csapatnál a munka, hiszen február 17-én elrajtol az Európa-liga. A ZTE FC a 7-es számú csoportban kapott helyet, ahol további hét ország eSport csapatával mérkőzhetnek majd meg.

Pro club együttesünk a sorozatot a Tricolorul eSports csapata (Románia) ellen kezdi február 17-én, majd még ugyanazon a napon összecsapnak a spanyol Bega eSports játékosaival is.