Csapatkapitányunk az NB I-ben is marad Zalaegerszegen.

Bár új játékos még nem csatlakozott a keretünkhöz, egy fontos igazolással felérő szerződéshosszabbítást máris bejelenthetünk: klubunk a korábbi szóbeli megállapodást írásban is rögzítette Babati Benjamin csapatkapitánnyal, aki további egy évre kötelezte el magát a ZTE-hez.

- Nagy álmom vált valóra azzal, hogy szülővárosom csapatával juthattam az NB I-be, ezek után egyértelmű volt, hogy az élvonalban is a kék-fehér színekért szeretnék küzdeni – mondta honlapunknak Babati Benjamin a szerződéshosszabbítás után. – Rengeteget dolgoztunk azért, hogy a legjobbak között játszhassunk, most pedig azt szeretnénk bizonyítani, hogy az NB I-ben is megálljuk a helyünket. A felkészülés kezdetétől hat héten keresztül készülünk majd az augusztus 3-i rajtra, szeretnénk sok győzelemmel, én pedig személyesen minél több góllal és gólpasszal emlékezetessé tenni a következő szezont is.

Nagyon örülök a megállapodásnak - fogalmazott Végh Gábor tulajdonos. - Remélem, hogy Baba ilyen tempóban fejlődik tovább és az NB I-ben is meghatározó játékosunk lesz.

Babati az NB I-be jutással édesapja, a ZTE-vel és az Újpesttel egyaránt bajnok Babati Ferenc nyomdokaiba léphet. Míg Benjamin eddig 189 NB II-es bajnokin 51 gólt szerzett, addig Ferenc az élvonalban 170 meccsen két gólt rúgott.

Babának további sok sikert és gólt kívánunk ZTE-mezben!