Két egymást követő hazai mérkőzés után, most újra idegenbe utazunk az OTP Bank Liga kilencedik fordulójában.

Csapatunk a Groupama Arénában lép pályára, ellenfelünk ezúttal a Ferencváros együttese lesz.

A Fradi eddig csupán egyetlen vereséget szenvedett az NB I-ben, méghozzá a Kisvárda ellen, így a következő fordulónak hat győzelemmel és egy vereséggel vág neki. Eddig egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a zöld-fehérek, mivel a Puskás Akadémia elleni mérkőzésüket elhalasztották és az új időpont már a következő év januárjára került át.

A Peter Stöger vezette csapat jelenleg a legelőkelőbb helyen áll, ugyanis ők vezetik a hazai tabellát.

Egerszegi csapatunk egy MTK elleni győzelemmel vág neki a nagy megmérettetésnek, hiszen a legutóbbi hazai meccsen Koszta Márk két csodás góljával - aki ezzel a forduló társgólkirályává is avanzsálódott – otthon tartottuk a három pontot.

Ezzel a győzelemmel csapatunk most a tabella kilencedik helyét foglalja el, két győzelemmel, két döntetlennel és négy vereséggel; a csütörtöki edzésen pedig már ismét teljes volt a létszám, hisz a válogatott játékosok is részt vettek.

Csapatunk fő célja, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a Groupama Arénában is és biztos lépésekkel kerüljön előrébb a tabellán. Legutóbb március 7-én játszottunk a Fradi ellen, akkor értékes pontot szereztünk a ZTE Arénában.

Ha szívesen buzdítanád a csapatot a Groupama Arénában, akkor ennek lehetőségéről és a jegyvásárlásról bővebben  ITT olvashatsz.

 

Hajrá, Zete!