Nyílt felkészülési meccset játszik csapatunk a ZTE Arénában!

Folytatódik tovább a megmérettetések sora, méghozzá ismét hazai környezetben!

Csütörtök délután, 17:30-kor a szaúd-arábiai Pro League-ben szereplő Al-Ettifaq csapata érkezik hozzánk a ZTE Arénában, egy nyílt kapuk között zajló edzőmérkőzésre! A szaúd-arábiai csapat az előző szezont a tizenhat csapatos bajnokság hetedik helyén zárt, az idei szezont pedig nem más, mint Steven Gerrard vezetése alatt kezdik meg. 

Csapatunk mögött mozgalmas hétvége áll, hiszen szombaton a Zete Fiesztán a BL-résztvevő Union Berlinnel szemben arattak sikert, míg másnap a Lendeva csapata ellene játszottak győztes edzőmérkőzést. Csütörtök délután pedig elérkezünk az utolsó felkészülési mérkőzéshez, hiszen jövő héten csapatunk megkezdi a szereplést az Európai Konferencia-ligában, valamint az OTP Bank Ligában egyaránt. 

A mérkőzésre már elérhetők a jegyek ITT, illetve mind szezonbérlettel, mind pedig az Union Berlin elleni belépővel is látogatható a találkozó, ahogyan az NK Osijek elleni hazai konferencia-liga mérkőzés is! A csütörtöki nyílt edzőmérkőzésen kizárólag a nyugati és a déli 4 és 5-ös szektor kerül megnyitásra!

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy akinek esetlegesen sérültek a jegyei a Zete Fieszta ideje alatt, azok kérjük jelezzék a sales@ztefc.hu e-mail címen, amelyhez a szükséges adatok: név, e-mail cím, tribün-sor-szék megnevezése, illetve a Zete klubkártya száma (ha rendelkezik vele). 

 

Hajrá, Zete!