Szurkolj szívből, és szeresd a szíved

Az UEFA minden év szeptember 29-én, „A Szív Napja” alkalmából az egészségmegőrzés-, és a hirtelen szívhalál megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet.

Az európai szövetség kezdeményezéséhez az MLSZ és klubunk idén is csatlakozott. Részünkről fontos, hogy a futballcsalád valamennyi tagja tisztában legyen az egészséges, mozgásgazdag életmód jelentőségével, mellyel jó eséllyel megelőzhető a szív- és érrendszeri, valamint a keringési betegségek kialakulása. A szűrővizsgálatokon való rendszeres részvétel pedig életet is menthet. Most a világjárvány idején fokozottan vigyázzunk egymásra, hogy élvezhessük a focit!

Mi is rengeteget tehetünk annak érdekében, hogy a labdarúgó mérkőzéseken biztonságosan szurkolhassunk. A stadionban családunkkal, vagy hozzátartozóinkkal csoportosuljunk, idegenektől tartsuk a távolságot! A bejáratoknál és azokon a helyeken, ahol közel kerülünk ismeretlenekhez, minden esetben viseljünk maszkot! Bátran használjuk a stadionban kihelyezett kézfertőtlenítőket! Zárt helységekben csak annyi időt töltsünk, amennyit feltétlenül szükséges, beszélgetésre, evés-ivásra a nyitott lelátót használjuk!

„Szurkolj szívből, és szeresd a szíved!”