A Gyirmót FC Győr csapata érkezik hozzánk

Az OTP Bank Liga 32. fordulójában elérkezünk a szezon utolsó hazai mérkőzéséhez: a Gyirmót FC csapata lép fel velünk a pályára. 

Csertői Aurél gárdája jelenleg a tabella utolsó helyén áll, 29 ponttal: hat győzelem, tizenegy döntetlen és tizennégy vereség a mérlege a győrieknek. Az előző fordulóban otthoni környezetben mérkőztek a Paks csapatával, ahol egy 3-3-as végeredmény született, így végül 1-1 ponttal gazdagodott mindkét csapat. A hétközi X-nek és a Honvéd botlásának köszönhetően, a győri csapatnak matematikailag még mindig van esélye a bennmaradásra, ám a vasárnapi mérkőzésünkig ez még változhat.

Csapatunk a hetedik helyen áll, 39 ponttal, tíz győzelemmel, kilenc döntetlennel és tizenkét vereséggel. Kék-fehérjeink az előző fordulóban szerda este léptek pályára, méghozzá a Groupama Arénában, a Fradi ellen. Az izgalmakkal teli mérkőzés végül egy 5-3-as hazai győzelemmel zárult. Dibusz Dénes kapujába Tajti Mátyásnak és Zsóri Dánielnek sikerült bejuttatni a játékszert. 

A Gyirmót FC csapatával legutóbb februárban találkoztunk, akkor egy 0-1-es győzelemmel tértünk haza Zalaegerszegre. A legutóbbi ZTE Arénában történt találkozásunk során pedig egy Koszta és egy Serafimov góllal nyertük meg a mérkőzést és tartottuk itthon a három pontot. 

Biztassuk együtt a fiúkat a szezon utolsó hazai mérkőzésén, hisz csapatunk még mindig odaérhet a legjobb hat együttes közé! Amennyiben a helyszínen szurkolnátok, akkor jegyeiteket IDE kattinva tudjátok beszerezni. 

Hajrá, Zete!

 

Zete Shop nyitvatartás: 

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 9:00-14:00

Vasárnap: 12:00-16:15 

 

Jegypénztárak nyitása: 

Vasárnap: 14:15