A DVSC otthonába utazunk

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a Nagyerdei Stadionba látogatunk, ahol a Loki ellen vesszük fel a küzdelmet. 

A debreceniek jelenleg a tabella hetedik helyén állnak, húsz ponttal: öt győzelem, öt döntetlen és hat vereség a mérlegük. A 16. fordulóban a Puskás Akadémia otthonába látogattak, ahonnét egy 2-1-es végeredményt követően, pont nélkül távoztak. A tél folyamán sikerült erősíteniük a piros-fehéreknek, hisz Debrecenbe igazolt a montenegrói válogatott Stefan Loncar, valamint a horvát nemzetiségű Antonio Mance, aki már korábban, a Puskás Akadémia színeiben letette névjegyét az NB I-ben. Hárman távoztak a cívisvárosból; Charleston, Hrabina és Loukili - ám Srdjan Blagojevic vezetése alatt egyikük sem számított alapembernek. 

Együttesünk a ranglétrát tekintve az előkelő ötödik helyen áll, huszonkét ponttal: hat győzelmet, négy döntetlent és hat vereséget sikerült eddig összegyűjtenünk. Mi kedd este a második fordulót pótolva üdvözöltük a Fradi csapatát a ZTE Arénában, aminél külön érdemes kiemelnünk, hogy a bajnokság legfiatalabb átlagéletkorú együttesével léptünk pályára, a legidősebbet fogadva. Az izgalmakkal teli mérkőzésen egy kék-fehér, Huszti-gól született, de a szerencse végül a zöld-fehérek mellé állt, így ők tértek haza a három ponttal. 

A debreceni együttessel legutóbb augusztus 30-án találkoztunk, amikor egy emlékezetes mérkőzésen tudtunk nyerni 4-2-re. A nyárvégi összecsapáson góljainkat Németh, Lesjak, Ikoba és Gergényi szerezte.

Kék-fehérjeink továbbra is motiváltak az OTP Bank Ligát tekintve, így a három pontért indult ma útnak együttesünk Debrecenbe. Szuroljatok a csapatnak élőben, vagy 17 órától az M4 Sport képernyői előtt!

Hajrá, Zete!

 

Szurkolói információk: 

A vendégjegyek megvásárolhatók elővételben online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon. Szurkolói kártyára és személyes adatok megadására nincs szükség, csupán az oldaltra való regisztráció szükséges. Vendégszektor: D4, ahova a jegyek elővételben online 2.000 Ft-ba, a helyszínen a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában pedig 2.500 Ft-ba kerülnek. A mérkőzés napján egy vendégpénztár áll majd rendelkezésre, ami 15:00-kor nyit. 

Parkolás: A stadion Hall előtti rendezvényterén. 

Kapunyitás: 16:00