Vasárnap ismét a ZTE Arénában szurkolhatunk!

Alig két nap telt el a történelmi Magyar Kupa sikert követően, nem sok ideje volt csapatunknak a felhőtlen ünneplésre, hiszen vasárnap délután folytatódik az OTP Bank Liga, a Puskás Akadémia csapatát fogadjuk a ZTE Arénában. 

A felcsúti együttes az ötödik helyen állomásozva, tizenegy győztes, ezzel megegyező számú döntetlent és hét vesztes mérkőzést játszott eddig. A legutóbbi a fordulóban 2-2-es döntetlent játszott a Vasas FC csapatával.

Az OTP Bank Ligát tekintve csapatunk a nyolcadik helyen áll, harmincnégy ponttal. Az előző fordulóban mi Mezőkövesdre látogattunk, ahol Tajti Mátyás és Mim Gergely góljával, 1-2-re nyertük a találkozót. 

A MOL Magyar Kupa keretein belül mi búcsúztattuk a felcsútiakat az elődöntőben, azonban az OTP Bank Ligát tekintve nem bizonyultunk eddig eredményeseknek a Hornyák Zsolt vezette csapattal szemben, hiszen mindkét idei találkozóból ők jöttek ki győztesen. 

Boér Gábor: “Kiemelt szerepe van a frissítésnek ezekben a napokban, hisz százhúsz perc van a lábakban, így a szakmai stábunk feladata, hogy vasárnapra a lehető legjobb állapotba kerüljenek a játékosok mentálisan és fizikálisan is. Bízom benne, hogy ez a történelmi siker pozitív energiákat szabadít fel, négy kulcsfontosságú mérkőzés vár még ránk, amiket profin kell lehozni. Szeretném, ha az egész keret érezné, hogy számítunk rájuk, fontosak azok a játékosok is, akik az adott mérkőzésen a padról szállnak be. Remélem, hogy a hétközi sikert követően sokan látogatnak ki a vasárnapi mérkőzésre, hisz fontos találkozót játszunk a Puskás Akadémia ellen.”

Négy forduló van már csak hátra az OTP Bank Liga idei kiírásából, így fontos mérkőzések sora vár tehát az immáron Magyar Kupa győztes együttesünkre! Biztassuk minél többen a fiúkat vasárnap is! Jegyek más megvásárolhatók ide kattintva: https://jegymester.hu/production/740643/zte-fc-puskas-akademia-fc/74000673

 

Hajrá, Zete! 

 

Információk a mérkőzésről

Kapunyitás: 14:00

Jegypénztárak nyitása: 13:00 

Mérkőzés kezdete: 15:00

 

Zete Shop nyitvatartása:

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 09:00-14:00

Vasárnap: 10:00-15:00