A Paksi FC-vel mérkőzünk a hétvégén

Az OTP Bank Liga 29. fordulójában a Paksi FC csapata érkezik hozzánk a zalaegerszegi pályára, szombat délután. 

A Bognár György vezette Paks jelenleg közvetlenül mögöttünk, a tabella hetedik helyén áll, 38 ponttal, ami tizenegy győzelmet, öt döntetlent és tizenkét vereséget jelent a csapat számára. Az előző fordulóban a tolnai megyei csapat az MTK együttesét fogadta hazai pályán, ahol négy gólt sikerült a vendég kapuba juttatniuk, ezzel otthon tartva a három pontot. Kedden a tolnai együttes 3-0-ra nyert az Újpest ellen, így a MOL Magyar Kupa döntőjébe jutott, ahol az FTC lesz az ellenfele. Ádám Martinék szerezték eddig a legtöbb gólt a bajnokságban, de hozzá kell tenni, hogy a legtöbbet is ők kapták.

Zalaegerszegi csapatunk jelenleg a tabella hatodik helyén áll, 39 ponttal, amely megegyezik az Újpest és a MOL Fehérvár pontszámával. Mi tíz győzelmet, kilenc döntetlent és ezzel megegyező számú vereséget tudhatunk magunkénak. Az előző fordulóban az Újpest otthonában mérkőztünk, ahonnan pont nélkül tértünk haza. 

Az idei szezonban mindkét alkalommal vereséget szenvedtünk a paksi csapattól. Utoljára 2019 őszén sikerült megverni őket, akkor 3-1-re nyertünk hazai pályán. Molnár Balázsék hétvégén nem számíthatnak Nikola Serafimovra, akinek összegyűlt az öt sárga lapja, de védekező középpályásunk, Bojan Sankovic újra bevethető. 

A szezon végéhez közeledve minden egyes mérkőzés egyre fontosabbá válik, a csekély pontszámkülönbségek miatt pedig még kiélezettebb küzdelmekre kell készülnie csapatunknak! Két hazai mérkőzés következik, mely nagyban befolyásolhatja a bajnokság végkimenetelét és bízunk benne, hogy szurkolóink támogatása mellett oda tudunk érni az élmezőnybe.

A hétvégi mérkőzésre már online elérhetők a jegyek ITT!

Gyertek és szurkoljatok velünk a helyszínen a csapatnak!

Hajrá, Zete!

 

Zete Shop nyitvatartás: 

Csütörtök: 14:00-19:00

Péntek: 14:00-19:00

Szombat: 11:00-17:45

 

Jegypénztárak nyitása:

Szombat: 15:45