Szombat délután zárjuk a bajnokság második körét

Idegenbe látogatunk az OTP Bank Liga 22. fordulójában, ahol a Paksi FC csapata ellen lépünk pályára, a bajnokság második körének zárásaként. 

Az ismételten Bognár György irányítása alatt álló együttes a tabella nyolcadik helyén állomásozik, huszonhat ponttal. Hét győzelmet, öt döntetlent és kilenc vereséget tudhatnak magukénak a szezon során. Az elöző fordulóban a Puskás Akadémia otthonában arattak nagyarányú győzelmet, ahol négy gólt is szereztek. A MOL Magyar Kupa kevésbé alakult fényesen a csapat számára, hiszen tegnap este a Vasas gárdája búcsúztatta őket, így számukra véget ért a kupáért folyó küzdelem. 

Zalaegerszegi csapatunk sikeres hetet tudhat maga mögött, hiszen a 21. fordulóban Csóka Dániel és Szalay Szabolcs góljával arattunk győzelmet a Fehérvár együttese felett, a MOL Magyar Kupában pedig egy Sankovic, egy Tajti, egy Ikoba és még egy Huszti gólnak is örülhettünk Mezőkövesden! Az előző forduló három pontja mellett, tehát a kupában való továbbjutást és kivívtuk magunknak, így együttesünk ott lesz az elődöntőben, a legjobb négy csapat között!

Legutóbb október 15-én találkoztunk a tolnaiakkal, hazai környezetben, a 11. fordulóban, amit 3-0-as végeredménnyel zártunk. 

Ricardo Moniz: "Két támadó szellemű csapat fog pályára lépni szombaton, ezért izgalmas mérkőzésre számítok Pakson. Mindkét gárda játszott a Magyar Kupában, így döntő lehet az, hogy melyik együttes tud megfelelően regenerálódni a hétvégi összecsapásra. Örülök az utóbbi két mérkőzésen aratott győzelmünknek, célunk, hogy folytassuk a sorozatot."

A héten tehát másodszorra indul útnak csapatunk, a cél pedig ismételten az, hogy egy újabb győzelemmel és a hozzá tartozó három ponttal térhessünk haza!
 

Hajrá, Zete!

 

Szurkolói információk a vendég szektorba: 

Kapunyitás: 15:45

Jegyárak:

- Felnőtt, elővételben: 1.000Ft, helyszínen: 1.400Ft.
- Diák, nyugdíjas, női elővételben: 600 Ft, helyszínen: 1000Ft.

A vendég pénztár nyitása: 15:45. Személyes adatok megadása nem szükséges a jegyvásárlásnál. 12 éves kor alatt a belépés ingyenes, de regisztrációs jegy váltása szükséges.