Beharangozó: Puskás Akadémia FC – ZTE FC

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában a felcsúti együtteshez látogatunk.

Kedvenceink nagy győzelem után várják a folytatást, az előző játéknapon 5-0-s sikerrel kerekedtünk a vörös-feketék fölé. Az első játékrészben Koszta Márk mattolta kétszer Besét, a harmincötödik percben büntetőből, majd nem sokkal később akcióból is. A második félidőben sem álltak meg Waltner Róbert fiai, Szánthó Regő és Artem Favorov bombagólt szerzett, a végeredményt pedig Futács Márkó állította be a találkozó utolsó minutumában. Remek teljesítményekkel rukkoltak elő labdarúgóink az egyik legfontosabb pillanatban és nagy lépést tettünk a bennmaradás felé.

A Puskás betlizett az előző fordulóban, nagy bánatunkra épp az egyik üldözőnk, a DVTK diadalmaskodott felettük egy 94. percben szerzett fejesgóllal. A rossz eredmény ellenére Hornyák Zsolt legénysége magabiztosan őrzi második pozícióját a bajnokságban.

Összecsapásaink a szezonban mindkétszer 1-2-s vendég győzelemmel zárultak. Az első találkozón Zoran Lesjak és Szánthó Regő felejthetetlen góljaival hoztuk el a három pontot a Vál-völgyből, míg februárban Knezevic büntetője döntött a ZTE Arénában.

Utolsó mérkőzésünk összefoglalója: https://www.youtube.com/watch?v=AwrLNqv3hEQ

 

A párharc időpontja 04.24, szombat 14:45. A találkozónak a Pancho Aréna biztosít majd otthont zárt kapuk mögött. Az élő közvetítés az M4 Sporton és az m4sport.hu oldalán lesz elérhető, illetve közösségi média felületeinken követhetitek exkluzív tartalmainkat!

Ne maradjatok le! Hajrá, ZTE!