Itthoni vereség az utolsó előtti fordulóban

Az NB III. Nyugati csoportjának 37. fordulóját itthoni környezetben játszottuk, a Kaposvár csapata érkezett hozzánk.

Ütemesen kezdték meg fiataljaink az utolsó hazai mérkőzésüket, az összecsapás első gólját ugyanis csapatunk szerezte meg, méghozzá a harmadik percben: Sebestyén Lóránt tálalt Papp László elé, aki jól helyezte a labdát, így az egykori zalaegerszegi kapus Pogacsics Krisztián tehetetlen volt (1-0) 

Az első játékrész következő nagy helyzete is a hazai csapat előtt adódott: Szökrönyös Zoltán cselezte magát tisztára és egy remek passzal Fehér Barnabást hozta helyzetbe, aki centikkel tévedett csak. 

Csapatunk uralta az első félidei játékot, a kaposváriaknak nem sikerült gólt szerezni, annak ellenére sem, hogy az utolsó néhány percben alakultak ki helyzetek a hazai kapunk előtt is. Így tehát biztató játékkal és egy gólos előnnyel ért véget az első félidő.

A második félidőre azonban újult erővel lépett pályára a Kaposvár, nem is váratott sokat magára az első vendég gól: Bíró Dominik érkezett a röviden a szélről beadott labdára és megszerezte az egyenlítő találatot. (1-1)

Ezt követően is a Kaposvár együttese szorongatott, több ziccert sem sikerült gólra váltaniuk. 

 Az 51. percben érkezett aztán a következő vendég találat: Pintér Norbert góljával vette át a vezetést a Rákóczi. (1-2)

A 69. percben Kondor Kristóf tört a kapunkra, akinek első lövését Köcse Bence hárította, de a kipattanót végül sikerült gólra váltania. (1-3)

A hazai zárkózásra is megvolt a lehetőség, Kámi Belián fejelt a kapura, azonban a vendég hálóőr sikeresen hárította a labdát.

Ezt követően azonban ismét Pintér Norbert zörgette meg a hálónkat és szerezte meg a mérkőzés utolsó gólját. (1-4).

 

Remek második félidei teljesítményének köszönhetően, a Somogy megyei csapat vitte el a három pontot. A zárófordulóban a bajnokság második helyezettjéhez, BVSC-Zuglóhoz utazunk.

 

Összeállítások: 

ZTE FC:  Köcse, Jóna, Sebestyén, Bekő, Szántó (70' Bedő), Fehér, Megyesi (80' Kozma-Bognár), Szökrönyös (80' Őr), Papp Cs., Papp L., Kámi 

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics, Pintér, Bíró (80' Jancsó), Mayer, Ekker (72' Szederkényi), Czuczi (46' Borbély), Harsányi (80' Heil), Kálmán (60' Zvara), Gál, Kondor, Böndi