A német-amerikai Victor Moore csapatunk új erőnléti edzője.

Új szakemberrel erősödött szakmai stábunk: a télen távozott Gaál Miklós helyét a 40 éves, német-amerikai kettős állampolgár Victor Moore veszi át erőnléti edzőként.

Moore volt a magyar válogatott erőnlétért felelős trénere Bernd Storck kapitánysága alatt a magyar válogatottnál, így tevékeny részt vállalt az Európa-bajnoki kvalifikációban és az azt követő, 2016-os  franciaországi menetelésben is. A válogatottból ismeri együttesünk két játékosát, Stieber Zoltánt és Kocsis Gergőt, ami könnyíti a beilleszkedését, de az összes játékos örömmel fogadta a felkészült, de egyben jó kedélyű, több nyelven remekül beszélő szakembert.

Victor Moore dolgozott a kazah válogatott, a Kajrat Almati, az Olympiakosz U19-es csapata, illetve a belga élvonalbeli Mousron erőnléti edzőjeként, valamint korábban személyi- és fitneszedzőként is tevékenykedett, a magyar nemzeti együttes munkáját két és fél éven keresztül segítette az atlétikus képességfejlesztésben és táplálkozázszakértőként is több végzettséggel rendelkező edző.

Új erőnléti edzőnket hamarosan interjú keretében ismerhetik meg közelebbről honlapunkon. Victor Moore már munkába állt klubunknál, sikeres időszakot kívánunk neki kék-fehérben!