A koronázóvárosba utazunk a tizedik fordulóban

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában ismét idegenben lépünk pályára, mégpedig a MOL Fehérvár csapata ellen.

A Michael Boris vezette együtteshez is többen érkeztek a nyáron: Claudiu Bumba, Schön Szabolcs, Lirim Kastrati és a tőlünk távozó Nikola Serafimov. Kölcsönbe Kasper Larsen, Peter Pokorny és Szendrei Ákos érkezett a Vidi otthonába. 
Kölcsönt követően pedig visszatért Lyes Houri, Kojnok Zsolt, Emil Rockov és Budu Zivzivadze . A távozók sora pedig: Csoboth Kevin, Dinnyés Olivér, Elek Ákos, Gundel-Takács Bence, Géresi Krisztián, Halmai Ádám, Armin Hodzic, Ivan Petrjak, Michael Lüftner, Kovács István, Nikolics Nemanja, Adrián Rus, Zsóri Dániel, Evandro és a hozzánk érkező Szendrei Norbert.

A fehérvári csapat az előző fordulót egy 1-1-es mérkőzéssel zárta, a Puskás Akadémia ellen. A piros-kék együttes jelenleg tíz ponttal áll a tabella hetedik helyén, három győzelemet, egy döntetlenet és négy vereséget számolva. 

Csapatunk a Vasas otthonába töltötte a szombat estét, ahonnét mi is egy ponttal tértünk haza, így a tabella hatodik helyét tudhatjuk magunkénak jelenleg: három győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel. Mindkét együttes egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a riválisokhoz képest.

Vezetőedzőnk is megosztotta várakozásait a pénteki találkozóval kapcsolatban: "Személyesen tekintettem meg vasárnap a Mol Fehérvár felcsúti vendégszereplését. Nagyon jó játékosaik vannak, de az az érzésem, hogy a csapat még keresi az identitását. Egy komoly hagyományokkal rendelkező klub, akik vissza szeretnének térni a közelmúlt sikereihez. Otthon magabiztosan szerepel a Fehérvár, ettől függetlenül tudjuk, hogy mit szeretnénk játszani és mi az, amiből előnyt kovácsolhatunk" - zárta mondandóját Ricardo Moniz.

Az előző szezonban egy vereség, egy döntetlen és egy nyert mérkőzés volt a mérlegünk a Vidi csapata ellen, pénteken pedig először találkozik egymással a két csapat az idei szezonban. 

 

Hajrá, Zete! 

Jegyinformációk:

Elővételes: 

Teljes ár: 1.700 Ft

Kedvezményes: 1.150 Ft 

Online jegyvásárlási LINK

 

Helyszíni: 

Teljes ár: 2.700 Ft

Kedvezményes: 2.150 Ft