Vasárnap este számunkra is kezdetét veszi az OTP Bank Liga!

Hazai környezetben kezdjük meg 23/24-es idényt 

A Kruscic Milos vezette Kisvárda a tavalyi szezont negyvenhárom ponttal a hatodik helyen zárta. A nyári átigazolási időszakban távozott az együttestől Hej Viktor, Janisz Karabelov, Anton Kravcsenko, Nagy Mihály, Matheus Izidorio Leoni, Artem Odincov és Milos Vranjanin. Az érkezők névsora kissé rövidebb, Kisvárdára helyezte át a székhelyét Branimir Cipetic, Czékus Ádám, Kovács Marcell és Lippai Tibor, valamint kölcsönbe érkezett Balogh Norbert és Körmendi Kevin. 

Mi az előző idényt harminckilenc ponttal zártuk, a kilencedik helyen. A nyári játékosmozgásban tőlünk Kálnoki-Kis Dávid, Demjén Patrik és Eros Grezda, kölcsönbe pedig Boros Zsombor és Papp Csongor távozott. A jövő klubjához érkezett Senkó Zsombor, Sajbán Máté és Soltész István, kölcsönből pedig Daniel Milovanovikj tért vissza. 

Zalaegerszegi együttesünk nem régen tért haza Eszékről, ahol az Európa konferencia-liga második selejtezőkörének első mérkőzését játszotta. A találkozó a hosszabbításban dőlt el a hazai csapat javára, azonban a lehetőség nyitva áll, hogy augusztus 3-én a ZTE Arénában javítsunk és mi harcoljuk ki a továbbjutást! 

Az előző szezonban tökéletes egyensúlyban volt a ZTE FC - Kisvárda Master Good összecsapások mérlege, hiszen egyszer a Kisvárda, egyszer pedig csapatunk győzedelmeskedett, az utolsó találkozónk pedig döntetlennel zárult. 

Új fejezetet nyitunk tehát vasárnap este és reméljük szurkolóinkkal együtt harcoljuk ki a győzelmet a ZTE Arénában! 

A jegyek mér elérhetők ITT

 

Mérkőzésnapi információk: 

Zete Shop nyitvatartás: 16:00-20:00

Jegypénztárak nyitása: 18:00

Kapunyitás: 19:00