Az elmúlt év során munkatársaink mindent megtettek, hogy ismételten top csapattal ajándékozhassuk meg szurkolóinkat, azonban a jelenleg is zajló Európa-bajnokság nem kedvezett a tárgyalásoknak, így sajnálatos módon nem valósult meg a végleges aláírás, így a bajnokság előtti főpróbára a HNK Sibenik csapata érkezik hozzánk.

A HNK Šibenik jelenleg a horvát első osztályú bajnokságban szerepel (Prva HNL), valamint rendszeresen részt vesz a horvát kupában is. Az évek során számos tehetséges horvát és nemzetközi labdarúgó is megfordult a klubnál, és több neves edző is irányította a csapatot.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is színes programokkal készülünk a Zete Fiesztára, hogy valódi futballélményt nyújtsunk szurkolóink számára. A napot pedig a ZTE FC – NK Sibenik találkozóval zárjuk, 18:00-as kezdéssel.

Július 20-án kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató programokkal várunk, melyekről a későbbiekben adunk részletes információt, hivatalos felületeinken.

Természetesen az idei Zete Fiesztán is díjazásra kerülnek az elmúlt év legjobbjai, bemutatjuk felnőtt csapatunk keretét az elkövetkező szezonra, valamint játékokkal és színes programokkal várjuk a legkisebb szurkolóinkat, többek között Zala Zalánnal is találkozhatnak!

A Zete Fieszta programja (helyszín: ZTE Aréna):

14:00 - ZTE FC Női  - Sport Club Sopron Női  

15:15 - UP játékos torna

16:45 - Utánpótlás csapatok ünnepélyes felköszöntése

17:00 – A felnőtt, NB I-es keret ünnepélyes bemutatása

17:20 - Bemelegítés kezdete

17:45 - Zala Zalán Show

18:00 - Kezdőrúgás : ZTE FC - NK Sibenik

18:50 - Félidő - Utánpótlás egyéni díjazottak ünnepélyes felköszöntése

 

Jegyinformációk:

A belépés minden érdeklődő számára ingyenes, 13:00-tól kezdődően pedig a ZTE Aréna előtti Fanzone-ban is izgalmas játékokkal várjuk szurkolóinkat!

 

Gyertek és töltsünk együtt, családias hangulatban a július 20-át a Zete Fiesztán!