Kisvárdán búcsúztatjuk az OTP Bank Liga 2021/22-es kiírását

Hosszú, megannyi örömmel és megpróbáltatással teli szezon áll a hátunk mögött, melynek utolsó állomása Kisvárdán lesz, vasárnap délután. Az OTP Bank Liga 33. fordulójában a jelenleg ezüstért küzdő, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei csapathoz látogatunk. 

A kisvárdai együttes jelenleg a tabella második helyén áll, 56 ponttal, csupán két ponttal a Puskás Akadémia együttese előtt, így a hétvégi mérkőzés számukra is döntő jelentőségű. A várdaiak tizenöt győzelemet, tizenegy döntetlent és hat vereséget tudhatnak magukénak, és már a 31. forduló után biztossá vált, hogy nyártól az Európa-konferencialigában indulhatnak.

Az elöző játéknapon egy 0-1-es győzelemmel tértek haza Paksról, ahol Camaj talált a hazai kapuba, s döntötte el góljával a mérkőzést. 

Zalaegerszegi csapatunk mögött nehéz hetek állnak, hiszen több olyan mérkőzésen maradtunk alul, melyen sikerült mezőnyfölényt kialakítanunk, de ellenfeleink jobb százalékban használták ki lehetőségeiket. Így jelenleg a 8. helyen állunk, holtversenyben a DVSC együttesével, 39 ponttal. Az elöző fordulóban a Gyirmót FC Győr csapatát fogadtuk hazai pályán, a meccset pedig Varga Barnabás találata döntötte el.

Nagy megmérettetés áll tehát csapatunk előtt, hiszen a Kisvárda kihívást jelentő ellenfélnek bizonyult a szezon során: október végén fölényes győzelmet arattak hazai pályán, amit aztán egy gól nélküli mérkőzés követett a ZTE Arénában, február végén. Csapatkapitányunkra, Kálnoki-Kis Dávidra nem számíthat Molnár Balázs, hisz összegyűlt az öt sárga lapja, emellett 1-2 kisebb sérülés is formálhatja a vasárnapi kezdőcsapatot.  

Kiélezett mérkőzés áll tehát együttesünk előtt, de reméljük, hogy le tudjuk zárni rossz szériánkat és egy szép eredményel tudunk búcsúzni az OTP Bank Ligától, valamint a kitartó szurkolóinktól egyaránt. 

Hajrá, Zete!