Holnap este a debreceniekkel vesszük fel a küzdelmet

Az OTP Bank Liga 6. fordulójában ismét hazai pályán mérhetjük össze erőnket, ezúttal a Debrecen csapatával. 

A Hajdú-Bihar megyei csapatnál is nagy volt a nyári játékosmozgás. A klubhoz érkezett: Raul Balbarau, Matar Dieye, Meldin Dreskovics, Alexandrosz Kyziridisz, Dusan Lagator, Karim Lukili, Major Sámuel, Christian Manrique, Jorgosz Neofitidisz, Peter Olawale, Olekszandr Romancsuk és a nálunk nevelkedett Horváth Krisztofer is. 
Kölcsönből pedig Lakatos Benjámin tért vissza a csapathoz. Azonban hosszúra sikeredett a távozók névsora is: Bényei Ágoston, Gyönyörű Gergő, Korhut Mihály, Tomás Kosicky, Kovács Gergő, Kovács Péter, Marko Nikolics, Pávkovics Bence, Pintér Ádám, Poór Patrik, Tischler Patrik és Ugrai Roland is elköszönt a klubtól. 

Az OTP Bank Ligát tekintve a cívisvárosiak jelenleg a tizedik helyen állnak, négy ponttal. A Joao Janeiro vezette együttes az előző fordulót egy Puskás Akadémia elleni döntetlennel zárta, így egy pontot sikerült a Nagyerdei Stadionban tartaniuk. 

Zalai csapatunk az 5. fordulóban Kecskemétre látogatott, ahol Bedi Bence már a 12. percben megszerezte a mérkőzés első gólját, azonban viszonylag gyorsan emberhátrányba is kerültünk, még az első félidő lefújása előtt. A küzdelemből végül az újonc csapat jött ki győztesen, így Kecskeméten maradt a három pont. 

A szombati megmérettetés után tehát kevés idő áll a csapat rendelkezésére a keddi hazai bajnoki előtt, de Ricardo Moniz legénysége fáradhatatlanul készül tovább. Legutóbbi összecsapásunk a DVSC ellen 0-0-s végeredménnyel zárult a Nagyerdei Stadionban, ám egy körrel előtte, a ZTE Arénában 2-1-re nyerni tudtunk Koszta és Meshack találataival. 

Biztassuk csapatunkat a hétközi mérkőzés alkalmával is! A mérkőzésre már online elérhetők a jegyek ITT

Hajrá, Zete!

 

Információk a holnapi meccsnapról:

Jegypánztárak nyitása: 18:00

Kapunyitás: 19:00

Mérkőzés kezdete: 20:00

Zete Shop nyitvatartás: 14:00-20:00