A Honvédhoz látogatunk szombaton

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Budapest Honvéd csapatával vesszük fel a küzdelmet. 

Az október óta Dean Klafuric vezetése alatt álló együttes a tizenegyedik helyével kieső helyen áll a tabellán. Öt győzelmet, hét döntetlent és tíz vereséget szereztek az eddigi szezon során, ami huszonkét pontot jelent a kispestiek számára. 

Az előző fordulóban azonban hatalmas sikernek örülhettek, hiszen hazai pályán, 3-1-re nyertek a Puskás Akadémia ellen. 

Együttesünk háta mögött kimerítő hét állt, hiszen hét napon belül három mérkőzést is játszottunk. Háromból két mérkőzésen nyerni tudtunk, ám a legutóbbi fordulóban Paksra látogattunk, ahol a tolnai csapat győzedelmeskedett, így huszonhét ponttal a tabella nyolcadok helyét fogaljuk el. 

Ricardo Moniz: "Komoly lecke volt számunkra a Paks elleni találkozó, sokat gyakoroltuk a hét folyamán a védekezést. Tudjuk, hogy a Honvéd is erős a levegőben, a Puskás Akadémia ellen is három fejesgóllal tudták megnyerni a mérkőzést. Kulcsfontosságú lesz az, hogy a szombati mérkőzésen végig szervezetten védekezzünk és ne kapjunk gólt. Jelenleg több játékosunk is betegséggel küszködik, de pozitívak vagyunk és bízunk benne, hogy szombatra már játékra készen fognak állni."

Jelenleg egyik oldalra sem billen a mérleg nyelve a két csapat között, hiszen az első fordulóban mi, míg a 12. fordulóban a Honvéd vitte el a három pontot az egymás elleni találkozókról. 

Klausz Milán és Bedi Bence sérülése mellett több megbetegedés is nehezíti jelenleg a felkészülést, de csapatunk egész héten arra készült, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából és  visszavágjon a ZTE Arénában elszenvedett vereségért.  

 

Hajrá, Zete!

 

Szurkolói információk: 

A vendégszektor szurkolói számára belépés az Iparos utca felől, parkolás: a környező utcákban, valamint korlátozott számban a vendég szurkolói bejárat utcájában, az Iparos utcában a KRESZ szabályainak megfelelően.

A jegyek értékesítése elsősorben online történik EZEN a linken. Az online értékesítés során a szurkolóknak 360.- Ft kényelmi díjjal kell számolniuk

Kapunyitás:18:00

Amennyiben elővételben nem fogy el az összes vendégjegy, a vendégpénztármérkőzésnapon 16:30 órakor nyit az Iparos utcában a vendégbejáratnál.
Érdeklődés függvényében legfeljebb két vendég pénztár fog üzemelni.
Elővételben a Bozsik Aréna pénztárában is válthatók jegyek, pénteken 14:00-19:00 között.


Jegyárak a D4-D7 szektorba: 

  •  Felnőtt online 1.890.- Ft, elővételben 1.990.- Ft, helyszínen 2.150.- Ft.
  • Diák, nyugdíjas online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.
  • Mozgáskorlátozott online 1.500.- Ft, elővételben 1.600.- Ft, helyszínen 1.700.- Ft.

A pénztárban készpénzzel, míg az Arénán belül – a büfékben - csak bankkártyával vagy egyéb készpénzmentes módon tudnak fizetni. Az italok értékesítése a büfékben „repohárban” történik.