Örömmel jelentjük be, hogy sikeres megállapodást kötöttünk Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójával, a BioTechUSA-val!

A kiemelkedő teljesítmény elérése sok összetevős, a megfelelő, sportcélokhoz igazított étrend például elengedhetetlen ahhoz, hogy felvegyük a versenyt a pályán. Egy ilyen étrend összeállítása azonban komoly szaktudást igényel. A BioTechUSA magas minőségű termékei mellett, edukációs tevékenységgel, szakértői tanácsokkal is támogatja játékosainkat a jövőben.

“Vállalatunk több mint két évtizedes múltra tekint vissza, ami alatt termékeink mellett, nagy figyelmet fordítottunk a sportcélú táplálkozással kapcsolatos tudásunk folyamatos fejlesztésére is - mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Elköteleződöttünk amellett, hogy mind az él-, mind a hobbisportolókat támogassuk céljaik elérésében, ezért megtiszteltetés számunkra, hogy mostantól egy NB I-es csapatot, a ZTE FC-t is a partnereink között köszönthetünk. A BioTechUSA márkaértékei többek között a dinamikusság, fiatalos lendület és a sport szeretete, ezek a jellemzők pedig tökéletesen ráillenek a ZTE FC csapatára is, így biztos vagyok benne, hogy számos közös sikert érhetünk el együtt.”