A Groupama Arénában folytatjuk az OTP Bank Ligát

Szerda este, az OTP Bank Liga 31. fordulójában a már hivatalosan is bajnok, Ferencvárossal szállunk szembe. 

A Stanislav Cherchesov vezette Fradi a 29. fordulóban, az Újpest elleni találkozón ragadta magához a bajnoki címet, ahol Tokmac és Vécsei góljával 2-1-re győzedelmeskedtek. Az elöző fordulóban pedig a Paks elleni találkozóról vitték haza a három pontot, ahonnan 1-2-es végeredménnyel távoztak. 

A csapat jelenleg 65 pontot számlál, ami húsz győzelmet, öt döntetlent és ezzel megegyező számú vereséget jelent a bajnokok számára. 

Csapatunk a hetedik helyen áll, 39 ponttal, tíz győzelemmel, kilenc döntetlennel és tizenegy vereséggel. A vasárnapi mérkőzésen az MTK csapatát fogadtuk, ahonnét a mezőnyfölényünk ellenére, a vendégcsapat távozott a három ponttal. Két gólszerzőnk Josip Spoljaric és Zsóri Dániel volt.

Legutóbb hazai pályán fogadtuk a budapesti együttest, a februári találkozón 1-3-as vereséget szenvedtünk, viszont októberben, a Groupama Arénából mi hoztuk haza a három pontot, 1-2-es végeredménnyel. Az őszi mérkőzésen Koszta és Serafimov talált be a zöld-fehér kapuba. 

Csupán három forduló van vissza a szezonból, a bajnokcsapat otthonában pedig mindig nehéz nyerni, de épp az októberi mérkőzésen mutatott játékra és szervezettségre lehet alapozni. 

A jegyek már ITT  elérhetők a Zete-szurkolók számára, viszont fontos kiemelni, hogy online vásárlás esetén a személyes adatok megadásán felül, ZTE szurkolói kártya is szükséges. Klubunk már nem állít ki szurkolói kártyát, így akinek nincs, az a vendég jegypénztárban tud belépőt váltani az összecsapásra.

Hajrá, Zete!