Győztes mérkőzéssel zártuk az edzőtábort

Felnőtt férfi labdarúgócsapatunk a szlovéniai edzőtábor zárásaképp az ausztriai Hartbergbe utazott, hogy megmérkőzzön az osztrák első osztályú helyi csapattal.

Gyors egerszegi góllal indult a meccs. Szalay Szabolcs az ötödik percben gyönyörűen tekert az ellenfél kapujába. (0-1)

Hét perccel később a sokat gyakorolt presszing hozta meg a második nagy helyzetünk, amit Meshack higgadtan értékesített. (0-2)

Az első félidőben egyértelműen az osztrák csapat fölé nőtt a Zete, de egy könnyű sípot követően mégis szépíteni tudott a Hartberg a 38. percben, egy tizenegyes révén. (1-2)

A második félidő elején mindkét csapat előtt adódott egy-egy nagy lehetőség, de a kapusok a helyükön voltak. Ez a játékrész már kiegyenlítetteb játékot hozott, de végig kézbe tartva a mérkőzést, győzelemmel zártuk a hatnapos felkészülést.

A találkozót követően csapatunk hazatért Zalaegerszegre, hogy otthon folytassa a felkészülést a következő idényre. Szerdán az újonnan feljutott Vasassal játsszuk a soron következő edzőmérkőzésünket.

 

ZTE FC: Demjén - Gergényi, Kálnoki-Kis, Kovács B., Bedi - Meshack (Klausz 89.), Tajti, Sankovic, Májer - Németh D. (Manzinga, 57.), Szalay Sz. (Mim, 74.)

Gól: Szalay, Meshack ill. Tadic