Végh Gábor évértékelése

  Tisztelt Szurkolóink!

  Viharos, zaklatott idényen vagyunk túl. A télen megígértem, hogy lemondok, amennyiben nem lesz előrelépés az NBII-es felnőtt csapat szereplését illetően.

  Hogy betarthassam az ígéretemet, nézzük meg, miről tudok lemondani. Lemondhatok a támogatásomról és a klubbért végzett munkámról. A tulajdonrészemet felajánlom megvételre, üzemeltetéssel együtt. 

  Azonban amíg nincs jelentkező és bírom erővel, addig velem kell beérjék azok, akik nem szeretnék, hogy egyik napról a másikra megszűnjön a városban a profi felnőtt labdarúgó csapat.

  A tegnapi napon Polgármester úrral áttekintettük a kialakult helyzetet és megállapodtunk abban, hogy stratégiai változtatásokat kell végrehajtani. Kikérjük a klub egykori legendáinak a véleményét, tanácsát, mellyel kapcsolatban az első lépés megtörtént.

  A teljesítmény hiánya, anyagi okok és egyéb szempontok miatt a játékoskeret is jelentős átalakításra szorul, kb. 10 játékos távozik és érkezik. Igyekszem körültekintőbben eljárni, kikérni régi szakemberek véleményét, egyeztetve az új edzővel, akinek kiválasztásában fontos szempont lesz a Zalai kötődés.

  Öröm az ürömben, hogy a bajban olyan összefogás kovácsolódott, mely halvány reménysugárra, bizakodásra ad okot, amire az elmúlt években nem volt példa. Az ígérgetések, felesleges rózsaszín álmok kergetésének ideje lejárt.

  Azt látjuk, hogy mi erőből bajnokságot nem tudunk nyerni, mert ehhez nincs elég pénzünk. Viszont szívós, kitartó és legfőképpen hozzáértő szakmai munkával, előrébb kell lépni ezen cél felé. Mivel minden átalakul és az eredményességünk függ a most meghozandó döntésektől, a lehető legkörültekintőbben fogok eljárni, bár az idő rövid.

  Ahogy mindig, így a jövőben is minden hozzám érkező kérdésre válaszolok, minden véleményt meghallgatok, s döntéseimben figyelembe veszem!

  A felkészülés megkezdésekor szurkolói ankét keretében bemutatjuk az újonnan érkezőket, minden döntésünkről, kérdésről személyesen tájékoztatok minden kedves érdeklődőt. Addig is a honlapunkon tájékoztatjuk Önöket minden változásról.

  Külön tisztelet és megbecsülés azon támogatóinknak, Zalai barátaimnak és szurkolóinknak, akik az utolsó esélyig bíztak a bentmaradásunkban, a csapatot és személyesen engem is erősítettek, támogattak, bátorítottak, engedjék meg, hogy bizalmukat, kitartásukat még egyszer megköszönjem.

  Bízva egy sikeresebb, eredményesebb szezonban, köszönöm megtisztelő figyelmüket. Hajrá Zete!

  Üdvözlettel:
  Végh Gábor
  Tulajdonos  Zalaegerszeg, 2018. Június 5., 21 óra 3

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Presztizcsata, vasárnap este ETO – ZTE összecsapás Győrött

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy ETO FC Győr – ZTE FC párosítás olyan mérkőzés, mely az első osztályban is csemegének számítana. A két patinás, egykori bajnokcsapat 75-ször csapott össze az NBI-ben, közel 50%-os mérleggel. Mindkét gárda múltjához, hagyományaihoz, eredményeihez méltatlan a másodosztály, főként, ha azt is figyelembe vesszük, hogy eközben az NBI-ben – a legcsekélyebb bántó szándék nélkül említve...
Csákvár után, Győr előtt - vissza és előre néztünk Nagy Tamással

A hét közepére egyre inkább letisztulnak, archívumba kívánkoznak az elmúlt forduló emlékei, s ahogy rendesen, erősödik a meccsláz, és a soron következő próbatételt várja játékos, edző, szurkoló. Nagy Tamással beszélgettünk.

- Egy kérdés erejéig tekintsünk vissza a Csákvár elleni mérkőzésre. Az eredmény szempontjából esetleg lehet némi hiányérzeted...
Ellenfélnézőben – WKW ETO FC Győr

Vasárnapi ellenfelünk, a Győri ETO FC múltja alapján labdarúgásunk egyik bástyája, a vidéki labdarúgás fellegvára.

Az ETO (Egyetértés Torna Osztály) csapatát 1904-ben alapították, az első osztályban az 1936/37-es szezonban szerepelt először, ahol első nagy sikerét 1963 őszén érte el, amikor a bombaerős Ferencvárost megelőzve megnyerte a „félfordulós” bajnokságot. Történetük során a győriek még három bajnoki címet szereztek...
Zöldesi Illés: - Itt nagy célokért tudok küzdeni!

Új játékosainkat bemutató sorozatunkban ezúttal Zöldesi Illéssel, a ZTE FC fiatal kapusával beszélgettünk.

- Honnan származol, hol kezdted a futballt?
- Nyíregyházán születtem, ott kezdtem el játszani egy Dávid SC nevű helyi iskolacsapatban, onnan igazoltam a Nyírsuli csapatába, majd 15 évesen Győrbe kerültem akadémiára...
A hazai bemutatkozás előtt Nagy Tamással beszélgettünk

Vasárnap 19 órakor hazai pályán is bemutatkozik a nyáron jelentősen átalakított, megerősített ZTE FC csapata. A siófoki rajton remek hajrával fordítottak a kék-fehérek, hatalmas örömet szerezve ezzel szurkolóiknak, s megszakítva egy negatív sorozatot is, hiszen a 2012-es kiesés óta a ZTE még nem tudta győzelemmel kezdeni a bajnokságot. A statisztika a hazai rajton is óvatosságra int...
Ellenfélnézőben - Aqvital FC Csákvár

Az Aqvital FC Csákvár csapatának elődei az 1948/49-es bajnokságban futottak ki első alkalommal a pályára. Több mint hatvan esztendőn keresztül a Fejér megyei bajnokság különböző osztályaiban játszottak a kék-sárgák, ez általában a magyar bajnokság negyedik, ötödik, de néhány alkalommal a hetedik osztályát jelentette. Az első igazi csákvári sikert 1989-ben jegyezhettük fel, amikor a gárda a boldog emlékű Szabad Föld kupa döntőjéig menetelt, a fináléban pedig tisztes arányú vereséget szenvedett a Körmendi Dózsa csapatától...
Tovább épül klubunk, Simonfalvi és Sebők újra a Zetében

A jelentős mértékben kicserélődött játékoskeret és az új szakmai stáb érkezésével nem fejeződött be a ZTE FC megújítása. Legfrissebb „igazolásaink” – bár minden Zete szurkoló számára ismertek – immár nem a zöld gyepen, hanem a klub szervezeti felépítésében vállalnak szerepet.

Néhány évvel ezelőtti csapatkapitányunk, Simonfalvi Gábor a most felálló szervezési osztály vezetőjeként a mérkőzések...