Danone Cup

  U12-es korosztályunk vasárnap Pécsett szerepelt a Danone Cup régiós selejtezőjén. A csapat 10 mezőnyjátékosból és két kapusból állt. Két felkészítő utazott a gyerekekkel, Fujsz Ferenc vezetőedző és Kaj András az U7-13 korosztályok vezetője.

  A csapattagok: Barbarics Martin, Tóth Barnabás (kapusok), Kovács Ákos, Szirmai Nimród, Fábián András, Bodrogi Bence, Deme Sebő, Soós Dominik, Mulasics Dániel, Szindekovics Roland, Wolf Gergő, Cserkuti-Németh Olivér. Sajnos csak ennyi játékost nevezhettünk, így Borsos Bálint, Anti Benedek, Kasza Kornél és Kiss Domonkos nem utazhatott velünk.

  Csoportmérkőzések:
  ZTE FC - Nagykanizsa 3:0
  Gól: Szindekovics, Wolf, Soós
  Gólpassz: Cserkuti, Soós, Mulasics
  Fujsz Ferenc: - Jól kezdtünk, egy labdaszerzés után két húzásból gólt szereztünk. Ezután elvégeztünk egy szabadrúgást gyorsan, majd egy szélső bontásból centereztünk. Az ellenfélnek esélye sem volt.

  ZTE FC - Csorna 4:0
  Gól: Wolf, Szndekovics, Mulasics 2
  Gólpassz: Cserkuti, Szindekovics
  Fujsz Ferenc: - Nagy különbség volt a két csapat között. Lőttünk gólt hátulról felépítve 5 passzból, volt szép kapáslövés, és egyéni játék is.

  ZTE FC - Kaposvár 2:0
  Gól: Szindekovics 2
  Gólpassz: Deme, Cserkuti
  Fujsz Ferenc: - Megoldottuk az ellenfél fizikálisan erős játékosait. Két gyönyörű forgatás után szereztük a gólokat. Kapott gól nélkül jutottunk be az elitkörbe.

  ZTE FC - Győr 0:0
  Fujsz Ferenc: - Egyik csapat sem akart az első mérkőzésen hátrányba kerülni, így inkább mezőnyjáték folyt, a kapuk nem voltak veszélyben.

  ZTE FC - Motim 4:0
  Gól: Szindekovics 2, Cserkuti, Mulasics
  Gólpassz: Cserkuti 2, Soós, Szindekovics
  Fujsz Ferenc: - A tét az országos döntőbe jutás volt. Ennek megfelelően esélyt sem adtak a gyerekek az ellenfélnek. Középről átlövésből, szélről beadásból, és hátulról ziccerig felépítve szereztük a góljainkat.

  ZTE FC - Illés 0:1
  Fujsz Ferenc: - Sajnos a sorsolás miatt fáradtan érkeztünk erre az igazából már tét nélküli meccsre. Egy szerencsétlen góllal alulmaradtunk, de játékban nem nőttek fölénk.

  Nyilatkozatok a tornáról:
  Fujsz Ferenc, Kaj András: - 64 csapat szerepelt a mai napon 4 helyszínen. Minden régiós tornáról az első három helyezett jutott be az országos döntőre. Nagyon boldogok vagyunk, mert a csapatunk az ország legjobb 12 egyesülete közé került ebben a korosztályban. A tornán 13 gólt szereztünk, és mindössze egyet kaptunk, ezzel a második helyen végeztünk. A védekezésünk remekül működött, nem nagyon tudtak ellenünk helyzetet kialakítani, csak távoli lövésből tudtak veszélyeztetni. Támadásban gyorsan és kreatívan futballoztunk, bár a pálya beszűkítése nem kedvezett nekünk. Nagyon várjuk az országos döntőn való szereplést, mert szeretnénk tudni, hogy az ország elitje ellen mire vagyunk képesek.

  A torna legjobb mezőnyjátékosa Szindekovics Roland lett. Gratulálunk Szindinek!  Zalaegerszeg, 2018. Június 4., 13 óra 6

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Június 20-án sajtótájékoztató, 25-én pedig kezdődik a felkészülés

Tisztelt Szurkolóink!

Türelmüket és megértésüket kérem a klubbal, az edzővel és a játékoskeret átalakításával kapcsolatban! Mivel jelentős, nagy horderejű változtatásokról van szó, ezért fontos a megalapozott és körültekintő döntések alapos előkészítése. A háttérben már megfeszítve dolgozunk a keret kialakításán és a költségvetés stabilitásának megerősítésén...
ZETE Shop nyitvatartás

Tisztelt Szurkolóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a ZTE Shop jelenleg ZÁRVA tart. Következő nyitvatartás július 27.28-án. Hajrá ZTE!

www.facebook.com/zete.shop
Végh Gábor évértékelése

Tisztelt Szurkolóink!

Viharos, zaklatott idényen vagyunk túl. A télen megígértem, hogy lemondok, amennyiben nem lesz előrelépés az NBII-es felnőtt csapat szereplését illetően.

Hogy betarthassam az ígéretemet, nézzük meg, miről tudok lemondani. Lemondhatok a támogatásomról és a klubbért végzett munkámról. A tulajdonrészemet felajánlom megvételre, üzemeltetéssel együtt...
A játékoskeret változásai

A szerződéssel rendelkező labdarúgó közül marad csapatunkban: Kovács Zoltán, Szemerédi Norbert, Macher Dávid (kölcsönből vissza), Devecseri Szilárd (képünkön), Hudák Martin, Bedi Bence, Babati Benjamin, Fujsz Richárd, Kovács Ádám, Ekker Milán, Horváth Krisztofer, Szökrönyös Dániel.

Lejárt szerződésű és távozó labdarúgóink: Vernes Richárd, Szappanos Péter, Patvaros Zsolt, Jelena Richárd, Fodor Ákos és Lencsés Balázs. Nekik köszönjük munkájukat és sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz...
Távozik a szakmai stáb

- Közös megegyezéssel távozik klubunktól a teljes szakmai stáb - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

Horváth Károly szakmai igazgató, Artner Tamás vezetőedző, Székely Tibor edző és Házi László kapusedző is távozik a ZTE FC-től, további pályafutásukhoz sok sikert kívánunk! Az új szakmai stáb megnevezésére a későbbiekben kerül sor. Hajrá ZTE!
Danone Cup

U12-es korosztályunk vasárnap Pécsett szerepelt a Danone Cup régiós selejtezőjén. A csapat 10 mezőnyjátékosból és két kapusból állt. Két felkészítő utazott a gyerekekkel, Fujsz Ferenc vezetőedző és Kaj András az U7-13 korosztályok vezetője.

A csapattagok: Barbarics Martin, Tóth Barnabás (kapusok), Kovács Ákos, Szirmai Nimród, Fábián András, Bodrogi Bence, Deme Sebő, Soós Dominik, Mulasics Dániel, Szindekovics Roland, Wolf Gergő, Cserkuti-Németh Olivér...
Az U15 és U14 már behúzta... Szép volt fiúk! Hajrá ZTE!

MTE 1904 Mosonmagyaróvár - ZTE FC U15 1:2
Gsz: Sipőcz, Csavari

MTE 1904 Mosonmagyaróvár - ZTE FC U14 0:3 (0:1)
ZTE FC: Németh Marcell (Mörk Máté) - Fentős István, Dobos Benedek (Dömötör Péter), Gulyás Martin, Mörk Milán (Szabó Barnabás) - Rohonczy Rajmund, Fentős Marcell, Máté Benító (Horváth Gergő) - Kovács - Braun Rómeó, Takács Lázár, Denys Kryvotsiuk
Gsz.: Kryvotsiuk 2, Horváth...