Tisztelt ZTE Szurkolók!

  Kötelességem, hogy tájékoztatást adjak a Klub jelen helyzetéről.

  Az elmúlt két hónapban mélyen a várakozás és a tervünk alatt teljesít csapatunk. Célunk a januárban kinevezett szakemberekkel és az új játékosokkal nem a kieső helyek felé vezető út, sokkal inkább az előrelépés egy eredményesebb csapat alapjainak a kialakítása volt.

  A Klub életében volt sok nehéz időszak, a jelenlegi is ilyen, igazán embert próbáló szituáció. Számunkra komoly feladat, ugyanakkor elvárás is a Klub NBII-es tagságának megőrzése. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy sikerüljön a csapatnak a bennmaradás, mindent ennek rendelünk alá. Tettünk lépéseket, hogy a játékosok tisztában legyenek a helyzet súlyával és ennek megfelelő egyéni felelősséget vállaljanak.

  Világossá tettük a szakembereink számára: a hétvégi mérkőzésen csak a győzelem elfogadható, hogy a továbbiakban is a Klubért dolgozhassanak. Természetesen többségi tulajdonosunk számára is elsődleges a következő mérkőzések eredménye, a bennmaradás, de ígéretét megtartva a szezon végén átgondolja a további szerepvállalását a Klubban.

  Hitem szerint ezt a következő öt hétben - hét mérkőzésen - csak együtt és csak akkor tudjuk elérni, ha mindenki ugyanazért a sikerért dolgozik.

  A kitűzött cél reális, elérhető, van hozzá alkalmas játékoskeretünk és vannak szakembereink, akik megoldottak már hasonló feladatokat. Most hinnünk kell egymásban és tűzbe menni a közös célért!

  Számomra a legfontosabb hogy a jelenleg nem jól működő folyamat - a Klub és a SZURKOLÓK viszonya - minél rövidebb úton rendeződjön. Félre kell tenni minden vélt vagy valós sérelmet, mi nem lehetünk a gátjai, hogy egymásra találjon ennek a játéknak a két létfontosságú eleme: a szurkoló és a csapat.

  Nem lehet ez sem személyes, sem stratégiai kérdés, a csapatnak, a Klubnak szüksége van a 12. JÁTÉKOSÁRA! KÉREK MINDEN ZTE SZURKOLÓT, Klubért aggódót, hogy a következő hetekben, a következő mérkőzéseken segítse, buzdítsa, tüzelje a csapatot, meggyőződésem, hogy erre most mindennél nagyobb szüksége van a Klubnak. Együtt mindennél jobb lenne ez a siker, veletek el is érjük, legyünk minél többen és legyünk nagyon hangosak.

  A soron következő, április 29-én megrendezésre kerülő ZTE FC - Dorog mérkőzésre a belépés ingyenes lesz!

  Tisztelettel:
  Ágoston Zoltán  Zalaegerszeg, 2018. Április 26., 20 óra 26

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Elhunyt Kovács Ferenc

Elhunyt Kovács Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton FC tiszteletbeli elnöke, egykori legendás edzője, olimpiai bronzérmes labdarúgó, volt szövetségi kapitány, mesteredző. Kovács Ferenc azon kevesek közé tartozik Magyarországon, aki játékosként és edzőként is európai kupadöntőbe jutott. A személyes barátság okán is mélyen együttérzünk a családdal, a Videoton FC-vel és őszinte részvétünket fejezzük ki. Nyugodjék Békében!

A ZTE FC nevében:
Végh Gábor tulajdonos
Elővételben a belépőjegyek

Már kaphatóak a belépőjegyek a vasárnap 17 órakor kezdődő Mosonmagyaróvár elleni szezonzáró mérkőzésünkre. A jegyek a Dísz téri jegypénztárban vásárolhatók meg kedvezményes áron illetve online a következő linken: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002314/ZTE-FC---CREDOBUS-Mosonmagyarovar

A mérkőzés napján a ZTE Aréna összes pénztára 15 órakor nyit...
Horváth Krisztofer először lőtt gólt a ZTE FC színeiben

A tegnapi mérkőzésen Horváth Krisztofer 16 évesen megszerezte első felnőtt bajnoki gólját a ZTE FC színeiben. Gratulálunk neki és természetesen Fujsz és Vernes Ricsinek is, akik szintén egy-egy góllal járultak hozzá a 3:1-es győzelemhez.

Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

Andráshida SC - ZTE FC U14 2:5 (2:2)

ZTE FC: Mörk Máté - Kontler Botond, Gulyás Martin, Fentős Marcell, Gortka Dominik (Denys Kryvotsiuk) - Fentős István, Dömötör Péter (Horváth Gergő), Rohonczy Rajmund - Kovács-Braun Rómeó, Takács Lázár, Györe Levente
Gól: Kovács-Braun 2, Takács 2, Gulyás
Kaj András: - Ellenfelelünk előrevágott labdákkal próbálkozott...
Utánpótlás eredmények

Pénteken 18 órakor a ZTE Arénában U19-es csapatunk a listavezető Vasast fogadja. Hajrá ZTE!

ZTE FC U14 - Csorna SE 3:0 (2:0)
ZTE FC: Németh - Fentős I. (Kontler), Dobos., Gulyás, Pálinkás - Fentős M., Máté, Györe (Gortka D.) - Horváth (Rohonczy), Takács (Dömötör), Kryvotsiuk (Kovács-Braun)
Gól: Gulyás, Horváth, Máté...
Vasárnap a Szeged ellen játszunk Gyulán

Csapatunk vasárnap 17 órakor a gyulai Grosics Gyula Akadémia pályáján a Szeged 2011 csapatának vendége lesz.

A mérkőzés jelentőségéről talán felesleges is írnunk, mindenesetre szurkolói részről a csapat maximális támogatást kap majd, hiszen a meghirdetett szurkolói buszok megteltek, így a vendégszektorban biztosan telt ház lesz. Indulás reggel 8 órakor a stadion elől...
Összefogtak az Egerszegi vendéglősök!

Azért, hogy minél többen buzdítsák csapatunkat a hétvégi Szeged elleni mérkőzésen, Zrinszki István, a Belga étterem tulajdonosa autóbusszal, s a klub által kötelezően biztosítandó Zalaegerszegi biztonsági személyzettel,Szőke István Galeri étterem tulajdonos minden szurkolónak úti csomaggal, Molnár Zoltán TÓ-KA vendéglő tulajdonos belépőjegy vásárlással támogatja a ZTE FC-t és szurkolóit.

Köszönet érte nekik...