Utánpótlás eredmények

  U19, Mercedes-Kecskeméti LA - ZTE FC 1:3 (0:0)
  ZTE FC: Kemes (Tóth) - Jóna, Sebestyén (Czuczi), Horváth M., Péntek (Aczél) - Szabó (Szép), Németh E., Horváth L. - Horváth D., Szökrönyös (Németh Á.), Vass
  Gól: Szabó, Vass, Horváth D.
  Marian Sluka: - Nagy melegben, egy nagyon defenzív csapat ellen játszottunk. Első félidőben szenvedtünk, sok helyzetet kihagytunk, második félidőre viszont feljavultunk, és megérdemelten hoztuk haza a 3 pontot. Vannak olyan mérkőzések ahol meg kell szenvedni a győzelemért és 100%-ig odatenni magad. Gratulálok a srácoknak.

  U17, ZTE FC - Grosics Akadémia 2:3 (2:2)
  ZTE FC: Kiss B. - Horváth E., Földvári, Tuboly, Hegedűs (Karóczkai) - Buti, Czene (Kiss Á.), Szökrönyös - Temlén, Horváth K., Abért (Lukács)
  Gól: Horváth K. (2)
  Vlaszák Géza: - Vezetésünk után sajnos az ellenfél felállt és büntetőből megnyerték a mérkőzést egy szoros fordulatos meccsen!

  U16, ZTE FC - Grosics Akadémia 1:0 (1:0)
  ZTE FC: Paksy - Gyöngyösi, Bekő, Gyarmati, Jóna - Megyesi, Szántó (Szabó), Őr (Németh) - Fehér, Bertalics (Ács), Szekeres (Nagy)
  Gól: Fehér
  Mihalecz Péter: - Az első félidőben keveset mozogtunk, bátortalanul játszottunk a labda birtokában. Ezért keveset is volt nálunk a labda. A második félidőben próbáltunk szervezettek lenni. Elsősorban a védekezésünknek köszönhetjük a győzelmet.

  U15, Üstökös Győr - ZTE FC 1:2 (0:2)
  ZTE FC: Németh - Baumann, Dömötörffy, Bedővári, Horváth D. (Éder) - Kámi (Kaprinai), Szabó B., Kotsis (Filó) - Csóka (Rózsás), Csavari, Sipőcz
  Gól: Kotsis,Csavari
  Balázs Zsolt: - A számszerű eredmény nem mutatja a két csapat közötti különbséget. Meggyűlt a bajunk a rossz talajú pályával és a saját térfelére tömörült ellenféllel.

  U14, Üstökös Győr - ZTE FC 0:2 (0:1)
  ZTE FC: Sinkó (Németh), Kovács-Braun, Horváth, Takács, Rohonczy (Gortka D.), Kryvotsiuk, Fentős M., Gortka G. (Dömötör), Gulyás, Fentős I., Györe
  Gól: Kovács-Braun (2)

  U13, ZTE FC - Nagykanizsa 4:0 (4:0)
  ZTE FC: Mörk Máté (Török Levente) - Szabó Barnabás (Dominkó Joel), Horváth Balázs (Gumhert András), Dobos Benedek, Mörk Milán (Szőke Bence)-Szőke Marcell (Király Marcell), Benczik Bálint (Molnár Kristóf), Pálinkás Ákos-Csonka Csaba (Németh Marcell), Domján Kornél (Mecséri Péter), Sági Marcell (Dézsenyi Zsigmond)
  Gól: Domján (2), Sági, Csonka
  Kaj András: - Az első 15 percben eldöntöttük a mérkőzést. A cserék után már nem tudtunk olyan minőséget képviselni, amit szerettünk volna. Jönnek a komolyabb megmérettetések, ahol eldől, hogy egyenrangú ellenfelei tudunk-e lenni a kiemelt akadémiáknak.

  U12, ZTE FC - Nagykanizsa 3:0 (1:0)
  ZTE FC: Barbarics (Tóth), Bodrogi, Cserkuti-Németh (Kovács), Török-Papp (Kasza), Wolf (Fábián), Szirmai, Mulasics (Szindekovics), Deme (Kiss), Soós
  Gól: Soós, Szindekovics, Bodrogi

  U10, ZTE FC - Vasas 6:6
  ZTE FC: Farkas, Kovács M., Romoda, Baglady, Jávor, Gájer, Belső, Vizi, Gyarmati, Kulcsár, Somlói-Orbán
  Bagó Gábor: - 3x 20 perces edzőmérkőzést játszottunk a Vasas csapatával. Az első 20 percben nagyon agresszívan védekeztünk és remek támadásokat vezettünk amiket rendre góllal is tudtunk befejezni. A második illetve harmadik 20 percben viszont sok ziccert rontottunk és a kényszerítőket nem tudtuk levédekezni amiből 4 gólt is kaptunk. Minden játékosnál sok pozitívumot láttam a mérkőzés folyamán.

  ZTE FC - Bozsik Torna Szombathely
  - ZTE FC - Haladás 0:2
  - ZTE FC - Pécs 0:5
  - ZTE FC - Kaposvár 1:1
  - ZTE FC - Siófok 2:0
  - ZTE FC - Nagykanizsa 7:1
  ZTE: Fritz, Szűcs, Horváth, Tuboly, Tóth, Vörös, Wolf, Nyári, Táncos, Nagy, Molnár
  Keszei Péter: - Az első két mérkőzés számomra értékelhetetlen volt, a gyerekek úgy játszottak mint akik most láttak először labdát és foci pályát. Kicsit az is megzavarhatta Őket, hogy 6+1-es felállásban játszottunk. A Kaposvár a Siófok és a Kanizsa ellen már jobban játszottunk, végre agresszívan letámadtunk aminek meg is lett az eredménye. Mondhatom, hogy ezeken a meccseken az ellenfélnek alig volt helyzete, teljesen odaszorítottuk őket a kapujuk elé.  Zalaegerszeg, 2018. Április 16., 18 óra 35

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Elhunyt Kovács Ferenc

Elhunyt Kovács Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton FC tiszteletbeli elnöke, egykori legendás edzője, olimpiai bronzérmes labdarúgó, volt szövetségi kapitány, mesteredző. Kovács Ferenc azon kevesek közé tartozik Magyarországon, aki játékosként és edzőként is európai kupadöntőbe jutott. A személyes barátság okán is mélyen együttérzünk a családdal, a Videoton FC-vel és őszinte részvétünket fejezzük ki. Nyugodjék Békében!

A ZTE FC nevében:
Végh Gábor tulajdonos
Elővételben a belépőjegyek

Már kaphatóak a belépőjegyek a vasárnap 17 órakor kezdődő Mosonmagyaróvár elleni szezonzáró mérkőzésünkre. A jegyek a Dísz téri jegypénztárban vásárolhatók meg kedvezményes áron illetve online a következő linken: http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/57002314/ZTE-FC---CREDOBUS-Mosonmagyarovar

A mérkőzés napján a ZTE Aréna összes pénztára 15 órakor nyit...
Horváth Krisztofer először lőtt gólt a ZTE FC színeiben

A tegnapi mérkőzésen Horváth Krisztofer 16 évesen megszerezte első felnőtt bajnoki gólját a ZTE FC színeiben. Gratulálunk neki és természetesen Fujsz és Vernes Ricsinek is, akik szintén egy-egy góllal járultak hozzá a 3:1-es győzelemhez.

Hajrá ZTE!
Utánpótlás eredmények

Andráshida SC - ZTE FC U14 2:5 (2:2)

ZTE FC: Mörk Máté - Kontler Botond, Gulyás Martin, Fentős Marcell, Gortka Dominik (Denys Kryvotsiuk) - Fentős István, Dömötör Péter (Horváth Gergő), Rohonczy Rajmund - Kovács-Braun Rómeó, Takács Lázár, Györe Levente
Gól: Kovács-Braun 2, Takács 2, Gulyás
Kaj András: - Ellenfelelünk előrevágott labdákkal próbálkozott...
Utánpótlás eredmények

Pénteken 18 órakor a ZTE Arénában U19-es csapatunk a listavezető Vasast fogadja. Hajrá ZTE!

ZTE FC U14 - Csorna SE 3:0 (2:0)
ZTE FC: Németh - Fentős I. (Kontler), Dobos., Gulyás, Pálinkás - Fentős M., Máté, Györe (Gortka D.) - Horváth (Rohonczy), Takács (Dömötör), Kryvotsiuk (Kovács-Braun)
Gól: Gulyás, Horváth, Máté...
Vasárnap a Szeged ellen játszunk Gyulán

Csapatunk vasárnap 17 órakor a gyulai Grosics Gyula Akadémia pályáján a Szeged 2011 csapatának vendége lesz.

A mérkőzés jelentőségéről talán felesleges is írnunk, mindenesetre szurkolói részről a csapat maximális támogatást kap majd, hiszen a meghirdetett szurkolói buszok megteltek, így a vendégszektorban biztosan telt ház lesz. Indulás reggel 8 órakor a stadion elől...
Összefogtak az Egerszegi vendéglősök!

Azért, hogy minél többen buzdítsák csapatunkat a hétvégi Szeged elleni mérkőzésen, Zrinszki István, a Belga étterem tulajdonosa autóbusszal, s a klub által kötelezően biztosítandó Zalaegerszegi biztonsági személyzettel,Szőke István Galeri étterem tulajdonos minden szurkolónak úti csomaggal, Molnár Zoltán TÓ-KA vendéglő tulajdonos belépőjegy vásárlással támogatja a ZTE FC-t és szurkolóit.

Köszönet érte nekik...