Tisztelt Szurkolók!

  Tisztelt Szurkolók!

  Hitem szerint a vélemény szabad és szent. Ezért ezt mindenkor tiszteletben tartom. Egyik kedvenc mondásom: hogy a tények makacs dolgok. Márpedig a tény az, hogy az elmúlt fél évben sok mindent elrontottam és ennek következménye a csapat helyezése.

  Igen, én egyes szám első személyben rossz döntéseket hoztam. Ezért vállalom a felelősséget. Hogy lehet vállalni a felelősséget? Itt hagyom a csapatot a klubot és oldja meg aki akarja? Nem!

  Mivel az elmúlt 4 évben nem volt és jelenleg sincs tudomásom, ilyen szándékkal bíró jelentkezőkről, ezen oknál fogva azt gondolom, hogy így ez megfutamodás a dolgok könnyebbik megoldását választó cselekedett lenne. Én nem ilyen vagyok!

  Keresem a megoldást, keresem a hibákat, okokat, mi vezetett idáig. Hiszem, hogy meg is fogom találni és kijavítom azokat.

  Mint mondottam a tények makacs dolgok. Az elmúlt 4 esztendőben nem volt ember, aki nálam több ZTE mérkőzést látott volna élőben és több pénzt energiát fektetett volna abba, hogy a ZTE FC sikeres Klub legyen. Ezért számomra különösen bántó, egyes kommentek stílusa és tartalma, Igazuk van abban, hogy én nem vagyok zalaegerszegi lakos, de hagy  kérdezzem tisztelettel mi gátolja a helyi összefogás kialakulását?

  Borzasztóan érzékenyek jó néhányan, de kérdezném, hányszor bíztatták hányszor buzdították a csapatot? Mindig megkapom, hogy én kioktatom a szurkolókat. Nem, ez egyáltalán nem igaz! Az igazság az, hogy jórészük engem oktat ki és mond el mindenféle idegennek.

  Új év, új remények, ezért az új esztendőre van egy ajánlatom Önöknek!

  Feltételezzék rólam a jó szándékot, az elhivatottságot. Adjanak nekem és az új szakmai stábnak fél évet, nem többet, tegyenek meg Önök is mindent a csapat sikeres szerepléséért, töltsék meg a stadiont, szurkoljanak. Ha nem lesz előrelépés, átadom a helyem.

  Megtisztelő figyelmüket megköszönve, kívánok minden ZTE támogatónak, szurkolónak, szimpatizánsnak áldott békés karácsonyi ünnepet és sikeres új esztendőt.

  Szeressék a csapatukat, bíztassák a fiúkat, hajrá Zete!

  Végh Gábor
  tulajdonos  Zalaegerszeg, 2017. December 12., 8 óra 18

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Holnap 13 órakor a Kaposvárral játszunk

Waltner Róbert visszatér Zalaegerszegre. Igaz, ezúttal nem játékosként, hanem a vendég Kaposvár vezetőedzőjeként. Az NBIII listavezetője remek csapat, tele rutinos, tapasztalt játékossal. Az őszi utolsó mérkőzésükön a BKV ellen pályára lépett többek között Rajczi Péter, Ivancsics Gellért, Szakály Attila, Kollega Krisztián, a góllövőlista vezetője, Sóron Tibor, a cserepadon Andorka Péter is helyet foglalt. A mérkőzés várhatóan a ZTE Aréna mögötti ketreces pályán ( vagy a műfüves pályán ) kerül megrendezésre. Felhívjuk kedves Szurkolóink figyelmét, hogy autóval a ZTE Aréna vendégszektornál lévő parkolót vegyék igénybe, gyalogosan a pálya a Munkacsarnok mögötti vasúti átjárón keresztül közelíthető meg. A Zala Plaza mögötti autós lehajtó a műfüves pálya felé ZÁRVA lesz. Hajrá ZTE!
Három edzőmérkőzés a héten

Csapatunk a ma délutáni edzéssel kezdi meg heti felkészülési programját, melyben három edzőmérkőzés is szerepel. Szerdán 13 órakor a Kaposvári Rákóczit, csütörtökön 14 órakor a Veszprém csapatát fogadjuk az időjárás függvényében a ZTE Aréna mögötti füves vagy műfüves pályán. Szombaton pedig Varasdra látogatunk, ahol a helyi második ligás csapat vendégei leszünk. Hajrá ZTE!
ZTE FC - Kaposi Trans - Csács-Nemesapáti 5:2 ( 4:0 )

ZTE FC - Kaposi Trans - Csács-Nemesapáti 5:2 ( 4:0 )

ZTE FC: Kovács Z. ( Szemerédi 30', Macher 60' ) - Koszó (Kretz ) - Króner ( Polényi ) - Devecseri ( Forgács ) - Fodor (Ekker ) - Nagy G. ( Nagy T. ) - Hudák - Bedi - Babati ( Fujsz ) - Paudits ( Kovács Á. )- Vernes ( Patvaros )

Csács: Jahic - Sági - Éder - Horváth P. - Csík - Domján - Lepár - Horváth A. - Bailo - Mihalecz - Bandics

Csere: Szilasi, Flórián, Egyed, Sebők J., Darabos, Kiss

Gsz: Paudits 3, Babati, Fujsz ill. Horváth A. 2
Változott a szombati mérkőzés időpontja

Az időjárási körülményeket figyelembevéve, a szakmai stáb kérése alapján a szombati, Csács-Nemesapáti elleni mérkőzésünk a ZTE Aréna mögötti "ketreces" füves pályán kerül megrendezésre az eredeti 14.30-as kezdési időpont helyett 11 órakor.

Hajrá ZTE!
Válogatott védőt igazoltunk

- Hosszas tárgyalássorozat után pont került a Szombathelyi Haladástól érkező Devecseri Szilárd átigazolásának végére - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

A válogatott védőt a ZTE FC kivásárolta a Haladásnál élő szerződéséből, a tranzakcióra Végh Gábor többségi tulajdonos jelentős plusz forrást biztosított a klub költségvetéséhez, ez tette lehetővé a játékos megszerezését...
Csatárt igazoltunk

- Kovács Ádám személyében erősödik a támadó szekciónk, hiszen centert igazolt csapatunk - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

A 26 éves csatár Balmazújvárosból érkezett, eddigi 142 NB-s mérkőzésén 37 gólt szerzett. A játékos 2 és fél évre kötelezte el magát a ZTE FC-hez. Sok sikert kívánunk neki klubunkban! Hajrá ZTE!
Mindhárom érkező már edzésben

Csapatunk heti programja konditermi, majd műfüves edzéssel kezdődött, a mai naptól pedig két tréning szerepel a programban. Szombaton első edzőmérkőzésünket is lejátsszuk a megyei I. osztályú Kaposi Transport-Csács Nemesapáti ellen.

Csatlakozott a kerethez az Újpestről érkező Kovács Zoltán, a rutinos kapus 2 és fél éves szerződést írt alá klubunkkal. A 33 éves játékos eddig 63 mérkőzésen védett a magyar élvonalban, 2011 és 2015 között pedig a ciprusi első osztályban...