Utánpótlás eredmények

  U19, 8. forduló: ZTE FC - Mercedes-Kecskeméti LA 3:4 (2:0)
  Gól: Vass, Horváh D., Horváth M. , ill. Szekeres, Bozsik, Balla, Kemes (öngól)

  U17, 8.forduló: Grosics Akadémia - ZTE FC 2:1 (1:1)
  ZTE FC: Köcse - Pataky (Horváth E.), Mód, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly (Jóna), Szökrönyös (Buti), Czene - Temlén, Abért, Horváth K. (Májer M.)
  Molnár Balázs: - A hétközi nemzetközi tornán lejátszott három mérkőzés sajnos kiütközött a csapat teljesítményén, a második félidőben mind fizikálisan mind fejben teljesen elfáradtunk. Ellenfelünk agresszív védekezéséhez és kontrajátékához tökéletesen passzolt a mi lassú és pontatlan játékunk, ami rengeteg labdavesztéshez vezetett. Ami viszont fájóbb, hogy a második gól után teljesen összeestünk, fejben feladtuk a mérkőzést, ez nem jellemző erre a csapatra!

  U16, 8.forduló: Grosics Akadémia - ZTE FC  3:4 (2:0)
  ZTE FC: Németh E., - Gyöngyösi A., Dömötörfy B, Boncz B., Karóczkai N., - Őr M., Kozma-Bognár M.(Jóna B.60'), Földvári L., Szántó M.(Németh D.87'), - Fehér B., Szekeres Á.(Sohár B.85').
  Gól: Szekeres Á. 52', Őr M. 61', Karóczkai N.78', Boncz B. 83'.
  Mihalecz Péter: - Már a mérkőzés legelején hátrányba kerültünk. Lassan, körülményesen, nagyon sok technikai hibával és rossz felfogásban játszottunk. Megérdemelten vezetett az ellenfél. Második félidőben már többet passzoltunk és sokkal agilisabban játszottunk, amivel sikerült megnyerni a mérkőzést. 

  U15: ZTE FC - Üstökös FC Győr 5:0
  Gól: Millei 2, Csavari 2, Kotsis

  U14: ZTE FC - Üstökös FC Győr 10:0
  Gól: Takács L 3, Csóka 2, Rohonczy 2, Fentős, Máté, Gortka

  U13: Nagykanizsa - ZTE FC 1:5
  Gól: Sámi ill. Sági 2, Dézsenyi, Csonka, Szőke

  U12: Nagykanizsa - ZTE FC 0:4
  ZTE FC: Barbarics - Szirmai, Fábián, Wolf, Bodrogi - Soós, Mulasics, Cserkuti - Török
  Cserék: Borsos, Kiss, Kasza,Kovács, Deme, Szindekovics, Anti
  Gól: Török, Soós, Mulasics, Szindekovics
  Fujsz Ferenc: - Pontatlanul és dinamika nélkül játszottunk, támadójátékunkat leszűkítettük így nehéz volt feltörni a szervezett hazaiakat.  Zalaegerszeg, 2017. Október 16., 11 óra 12

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Elhunyt Lázár Bence

26 éves korában, tragikusan fiatalon elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. Klubunk minden dolgozója, labdarúgója és szurkolója nevében osztozunk a család gyászában. Nyugodj Békében, Bence!
Átigazolás - utolsó nap

- Ma éjfélkor zárul a téli átigazolási piac, az utolsó napon négy játékosunk sorsa is eldőlt - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

- Koszó Balázs (képünkön) közös megegyezéssel távozik a klubtól, Győrben folytatja pályafutását. Kölcsönbe Siófokra igazolt Balázs Zsolt, míg fiataljaink közül Macher Dávid Lendván, Kretz Bálint pedig Nagykanizsán folytatja a tavasszal. Hajrá ZTE!
Kombinált jegyek is kaphatók a Puskás és Kisvárda elleni mérkőzésünkre

A Magyar Kupában a legjobb 16 között a Puskás Akadémia FC csapatát fogadjuk kedden (február 20.) 16 órától a ZTE Arénában (a visszavágóra február 28-án kerül sor Felcsúton). A mérkőzésre elővételben már kaphatók a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyárak megegyeznek a bajnoki jegyárainkkal, elővételben a jegyek továbbra is kedvezményes áron vásárolhatók meg.

Jövő vasárnap, 17 órától a bajnoki rajton a Kisvárda csapatát fogadjuk, a két meccsre (Magyar Kupa, Kisvárda) KOMBINÁLT jegyek is kaphatók...
ZTE FC - Nagykanizsa 0:0

ZTE FC: Szemerédi - Króner, Polényi (Nagy G.), Devecseri, Fodor (Németh G.) - Patvaros (Szökrönyös), Bedi - Babati (Kovács Á.), Hudák, Vernes - Paudits (Jelena)

Nagykanizsa: Szabó Á. - Horváth B., Szabó B., Kulcsár O., Kulcsár R. - Hóbor, Hetesi, Horváth M., Horváth D. - Horváth P., Kovács Gy.
Csere: László, Faggyas, Takács, Szőke
A Volkswagen is támogatóink között

A mai sajtótájékoztatón másik jelentős partner érkezése is bejelentésre került, aki nem más, mint a Volkswagen.

A cég képviseletében Molnár Róbert területi értékesítési vezető és a SPIRIT Autó Kft. nevében Modori Dávid operatív vezető elmondták, hogy örömmel támogatják nagy hagyományokkal rendelkező, csaknem 100 éves klubunkat, ők is bíznak abban, hogy hamarosan újra az élvonalban szerepel majd a ZTE FC...
Csapatunk PUMA-ba öltözik

A ZTE FC klubvezetése ma sajtótájékoztató keretében két új partner mutatott be. Elsőként a csapat új felszerelés szállítója, a PUMA Hungary mutatkozott be.

Tényi József ügyvezető elmondta, hogy nagyon örül az együttműködésnek, több év után kerül vissza a márka a magyar labdarúgás vérkeringésébe. Bízik benne, hogy hamarosan a ZTE is az első osztályban hordhatja majd az új szerelést...
Holnap 14 órakor játszunk a Nagykanizsa ellen

Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzését játssza holnap 14 órakor a Nagykanizsa ellen. A mérkőzésre a ZTE Aréna mögötti műfüves pályán kerül sor.

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a műfüves pálya a Zala Plaza mögötti vasúti átjáró felől sem gyalogosan, sem gépjárművel NEM közelíthető meg. Kérjük szíveskedjenek igénybe venni a ZTE Aréna Északi Tribünje mögötti parkolóhelyeket...