Utánpótlás eredmények

  U19 - 2017.09.16. - 4. forduló: ZTE FC - Szolnok 4:0
  Gsz.: Szökrönyös, Horváth D, Szabó P., Szép G.

  U19 - 2017. 09.23. - 5. forduló: PMFC - ZTE FC 1:0

  U17 - 2017.09.16. - 4. forduló: SC Sopron - ZTE FC 1:1
  Gsz.: Horváth D. ill. Horváth Krisztofer

  U17 - 2017.09.23. - 5. forduló: ZTE FC - Szolnok 1:0
  ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Karóczkai (Májer) - Tuboly, Czene, Kiss Á. (Buti) - Zubor (Jóna), Temlén, Hegedűs
  Gsz.: Hegedűs O.
  Molnár Balázs: - A mai mérkőzés után csak a győzelemhez tudok gratulálni a játékosoknak, mivel a mutatott játékunk messze elmaradt attól, amire valójában képesek vagyunk! Az akaratot végig éreztem a csapaton, de - lehet az utóbbi két gyengébb eredmény miatt is - görcsösen, rossz felfogásban, rengeteg technikai hibával futballoztunk.

  U16 - 2017.09.16. - 4. forduló: SC Sopron - ZTE FC 0:5
  Gsz.: Fehér 2, Szekeres, Millei, Bertalics

  U16 - 2017.09.23. - 5. forduló: ZTE FC - Szolnok 2:0
  ZTE FC: Németh E., - Gyöngyösi A., Dömötörfy B, Boncz B., Jóna B., - Őr M., Szántó M.(Szőke D.), Kozma - Bognár M. (Németh D.) - Fehér B. (Millei B.), Szekeres Á., Bertalics E.
  Gsz.: Szekeres Á., Szántó
  Mihalecz Péter: - Az első 20 percben nem voltunk elég koncentráltak és szervezettek, védekezésben több hibát is vétettünk. A gólok után kényelmessé váltunk, azt hittük megnyertük a mérkőzést. A második félidőben már többet passzoltunk és agresszívabban játszottunk, de sajnos az utolsó passzokban sok hiba csúszott, ami miatt már nem tudtunk gólt rúgni.

  U15: Gyirmót - ZTE FC 2:1 (1:1)
  ZTE FC : Paksy - Baumann, Gyarmati, Egyed, Éder (Gulyás) - Szabó B., Kotsis, Horváth D, - Csavari, Rózsás (Kaprinai), Sipőcz
  Gsz.: Sipőcz
  Balázs Zsolt: - Sok nehézséggel küzdve (sérülések) nagy küzdelemben veszítettük el a rangadót. Még emberhátrányban is komoly energiákat fektettek a játékosok a mérkőzésbe.

  U14: Gyirmót SE - ZTE FC 4:0

  U13: Lurkó - ZTE FC 0:1
  ZTE FC: Mörk - Dominkó, Horváth, Mörk M., Szőke B.- Szőke M., Benczik, Mecséri (Molnár), Szabó - Csonka, Sági
  Gsz: Mecséri Péter
  Kaj András: - A harmadik fordulóban találkoztunk először erős ellenféllel. Örömteli, hogy 1 mezőny cserével idegenben tudtunk nyerni egy kiemelt akadémia ellen. Nagyszerűen támadtuk le Őket, ezért nem tudták játszani a rövid passzos játékukat. Sajnos a két alacsonyabb kapusomat nem tudtam becserélni, mert az ellenfél minden távoli pontrúgást kapura ívelt. Gratulálok a fiúknak!

  U12
  ZTE FC: Barbarics - Kiss, Fábián, Wolf, Bodrogi - Soós, Mulasics, Cserkuti, Anti - Kovács, Szirmai
  Gsz.: Anti 2, Cserkuti 2, Mulasics 2, Wolf 2
  Fujsz Ferenc: - A mérkőzés elejétől határozott és intenzív játékot játszottunk sok labdát szereztünk a támadó térfélen. Helyzeteinket is megfelelő arányban használtuk ki. A második félidőben volt egy 10 perc amikor nem volt kellően intenzív a játékunk, de ezen túl lendülve ismét nagy iramot diktálva játszottunk.  Zalaegerszeg, 2017. Szeptember 27., 11 óra 20

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Elhunyt Lázár Bence

26 éves korában, tragikusan fiatalon elhunyt Lázár Bence, az Újpest FC korábbi labdarúgója. Klubunk minden dolgozója, labdarúgója és szurkolója nevében osztozunk a család gyászában. Nyugodj Békében, Bence!
Átigazolás - utolsó nap

- Ma éjfélkor zárul a téli átigazolási piac, az utolsó napon négy játékosunk sorsa is eldőlt - tájékoztatta honlapunkat Ágoston Zoltán klubigazgató.

- Koszó Balázs (képünkön) közös megegyezéssel távozik a klubtól, Győrben folytatja pályafutását. Kölcsönbe Siófokra igazolt Balázs Zsolt, míg fiataljaink közül Macher Dávid Lendván, Kretz Bálint pedig Nagykanizsán folytatja a tavasszal. Hajrá ZTE!
Kombinált jegyek is kaphatók a Puskás és Kisvárda elleni mérkőzésünkre

A Magyar Kupában a legjobb 16 között a Puskás Akadémia FC csapatát fogadjuk kedden (február 20.) 16 órától a ZTE Arénában (a visszavágóra február 28-án kerül sor Felcsúton). A mérkőzésre elővételben már kaphatók a jegyek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyárak megegyeznek a bajnoki jegyárainkkal, elővételben a jegyek továbbra is kedvezményes áron vásárolhatók meg.

Jövő vasárnap, 17 órától a bajnoki rajton a Kisvárda csapatát fogadjuk, a két meccsre (Magyar Kupa, Kisvárda) KOMBINÁLT jegyek is kaphatók...
ZTE FC - Nagykanizsa 0:0

ZTE FC: Szemerédi - Króner, Polényi (Nagy G.), Devecseri, Fodor (Németh G.) - Patvaros (Szökrönyös), Bedi - Babati (Kovács Á.), Hudák, Vernes - Paudits (Jelena)

Nagykanizsa: Szabó Á. - Horváth B., Szabó B., Kulcsár O., Kulcsár R. - Hóbor, Hetesi, Horváth M., Horváth D. - Horváth P., Kovács Gy.
Csere: László, Faggyas, Takács, Szőke
A Volkswagen is támogatóink között

A mai sajtótájékoztatón másik jelentős partner érkezése is bejelentésre került, aki nem más, mint a Volkswagen.

A cég képviseletében Molnár Róbert területi értékesítési vezető és a SPIRIT Autó Kft. nevében Modori Dávid operatív vezető elmondták, hogy örömmel támogatják nagy hagyományokkal rendelkező, csaknem 100 éves klubunkat, ők is bíznak abban, hogy hamarosan újra az élvonalban szerepel majd a ZTE FC...
Csapatunk PUMA-ba öltözik

A ZTE FC klubvezetése ma sajtótájékoztató keretében két új partner mutatott be. Elsőként a csapat új felszerelés szállítója, a PUMA Hungary mutatkozott be.

Tényi József ügyvezető elmondta, hogy nagyon örül az együttműködésnek, több év után kerül vissza a márka a magyar labdarúgás vérkeringésébe. Bízik benne, hogy hamarosan a ZTE is az első osztályban hordhatja majd az új szerelést...
Holnap 14 órakor játszunk a Nagykanizsa ellen

Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzését játssza holnap 14 órakor a Nagykanizsa ellen. A mérkőzésre a ZTE Aréna mögötti műfüves pályán kerül sor.

Felhívjuk Tisztelt Szurkolóink figyelmét, hogy a műfüves pálya a Zala Plaza mögötti vasúti átjáró felől sem gyalogosan, sem gépjárművel NEM közelíthető meg. Kérjük szíveskedjenek igénybe venni a ZTE Aréna Északi Tribünje mögötti parkolóhelyeket...