Elővételben a belépőjegyek

  Tisztelet Szurkolóink!

  Az augusztus 19-ei Siófok elleni hazai mérkőzésünkre már mától kaphatók elővételben a belépőjegyek a Dísz téri jegypénztárban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A BELÉPŐJEGYEK ELŐVÉTELBEN 20% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓK meg!

  A Győr elleni mérkőzés tapasztalataiból és adataiból kiindulva sajnos nagyon kevesen élnek ezzel a lehetőséggel, a mérkőzés napjáig 25 db jegy fogyott el másfél hét alatt (múlt héten keddtől minden nap nyitva volt a Főpénztár munkaidőben)...

  A Déli oldalon az eddigi 6 pénztár helyett 10 működött (az Északin még plusz 2  és fog működni ezentúl is, de fizikailag nem lehetséges a kezdés előtti félórában több, mint 1500 jegyvásárló kiszolgálása és bejutása a stadionba. Felhívjuk szíves figyelmüket arra is, hogy jegyvásárlásnál nézzék meg, melyik tribünre, szektorba vásároltak belépőjegyeket, mert a kapuk csak az adott szektorokba érvényes jegyeket engedik át.

  Tehát a Déli Főpénztár melletti kapu az I. és II. szektorba, a Galamb utcánál a Déli Tribün felőli kapuk a IV. és V. szektorokba, a Nyugati felőli kapuk a Nyugati Tribünre érvényes jegyeket, az Északi oldalon pedig csak az Északiba vásárolt jegyeket engedik át.. A belépőjegyeken és a kapuk melletti táblákon is látható a ZTE Aréna pontos szektorkiosztása, kérjük ezeket vegyék figyelembe jegyvásárláskor.

  Sajnos a jegykiadásnál előfordulhatnak technikai hibák (általában papírelakadás), ezeket igyekszünk gyorsan elhárítani. A kapuk előtt ezúttal is segíteni fognak munkatársaink, hogy a jegy érvényesítése után megfelelően tudjanak a stadion területére a forgókapukon keresztül bejutni.

  A Sporttörvény alapján kiemelt mérkőzésen kötelező a beléptető rendszer használata, valamint minden olyan stadionban, ahol ez kiépítésre került. A névre szóló belépőjegyek kiadása szintén kötelező.

  A büfékkel kapcsolatos észrevételeiket köszönjük és a tapasztalatok alapján igyekszünk még pontosabb kiszolgálásban részesíteni szurkolóinkat. Köszönjük! Hajrá ZTE!  Zalaegerszeg, 2017. Augusztus 3., 21 óra 38

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Utánpótlás eredmények

U19, 8. forduló: ZTE FC - Mercedes-Kecskeméti LA 3:4 (2:0)
Gól: Vass, Horváh D., Horváth M. , ill. Szekeres, Bozsik, Balla, Kemes (öngól)

U17, 8.forduló: Grosics Akadémia - ZTE FC 2:1 (1:1)
ZTE FC: Köcse - Pataky (Horváth E.), Mód, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly (Jóna), Szökrönyös (Buti), Czene - Temlén, Abért, Horváth K. (Májer M.)...
Vereség az első mérkőzésen

Lejátszotta első mérkőzését a 2017/2018-as Future Talents Cup-on U17-es csapatunk. Az ellenfél az ukrán Karpaty Lviv csapata volt. Az első 20 percben kétgólos előnyre tettek szert az ukránok, látszott csapatunk mozgásán, hogy szombaton még többen bajnoki mérkőzést játszottak. Fokozatosan lett kiegyenlített a mérkőzés, de az ukránok pontosabbak voltak a végén is, végül 4:1-re győztek. Gólunkat a 67. percben Temlen Máté szerezte...
A Fradi érkezik Zalaegerszegre

Rangos ellenfél érkezik szombaton Zalaegerszegre, női csapatunk a FÖRCH Női Magyar Kupa 2. fordulójában a bajnoki ezüstérmes Ferencvárost fogadja.

A mérkőzés 15 órakor kezdődik a ZTE Aréna mögötti füves pályán. Szurkoljunk a lányoknak. Hajrá ZTE!
Rangos U17-es torna

U17-es csapatunk 3 napos nemzetközi tornára utazik hétvégén Budapestre. A Goldball 94 FCSE szervezésében rangos nemzetközi mezőnyt sikerült összehozni, 12 csapat küzd 3 csoportban a helyezésekért és a tavaszi play-offért (ami április 10-12. között lesz)

A csoport: ZTE FC, Academia HAGI, FC Karpaty Lviv, FC DAC 1904...
Utánpótlás eredmények

U-19: ZTE FC - DVTK 3:2 gsz: Vass, Szabó, Szökrönyös ill. Géringer, Kacsó

U17: Veszprém - ZTE 0:2 (0:1)
ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Szökrönyös (Horváth E.), Kiss Á. (Buti) - Czene, Temlén, Májer (Jóna)
Gólszerző: Sebestyén, Szökrönyös...
Utánpótlás eredmények

U19 - 2017.09.16. - 4. forduló: ZTE FC - Szolnok 4:0
Gsz.: Szökrönyös, Horváth D, Szabó P., Szép G.

U19 - 2017. 09.23. - 5. forduló: PMFC - ZTE FC 1:0

U17 - 2017.09.16. - 4. forduló: SC Sopron - ZTE FC 1:1
Gsz.: Horváth D. ill. Horváth Krisztofer

U17 - 2017.09.23. - 5. forduló: ZTE FC - Szolnok 1:0...
Magya Kupa sorsolás, a 32-be jutásért

A Csács -Nemesapátit búcsúztató csapat lesz az ellenfelünk: Pilis (megye I.) - ZTE FC

Az NBI-es csapatok párosításai:
Kisvárda (NB II) - Ferencváros
Gödöllői SK (megyei I) - Újpest
Monor (NB III)â - DVSC
Bátaszék (megyei I) - Balmazújváros...