Utánpótlás hétvége

  U19: Kaposvár - ZTE FC 6:0 (3:0)
  Macher - Jóna B. (Görbe 75'), Rózsa, Horváth M. - Meidl (Péntek 65'), Németh P., Szabó P., Kovács B. - Horváth D., Vass Gy., Szökrönyös
  Bozsik József: - Gratulálok Waltner Robinak és a Kaposvárnak, teljesen megérdemelten lettek bajnokok, mert még a mai napon is győzelemre éhesen léptek pályára! Nekünk ebben a mérkőzésben benne volt az egész szezonunk, mezőnyben jól futballoztunk, azonban a kapuk előtt indiszponáltan, ezért nem tudtunk igazán eredményesek lenni. Sok gonddal küzdöttünk az év során, amiken csak időlegesen tudtunk úrrá lenni, ezért nem tudtunk jobb eredményt elérni, habár több vélemény szerint az egyik legjobb focit játszó csapat voltunk a mezőnyben. Annyi dolgom maradt, hogy megköszönjem mindenkinek a közös munkát és sok sikert kívánjak a következő szezonra!

  U17: Paks – ZTE FC 1:2 (0:0)
  ZTE FC: Kemes - Czuczi, Sebestyén, Németh E., Szép - Tuboly, Szökrönyös, Aczél - Temlén, Abért, Hegedűs
  Molnár Balázs: - Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményéhez, első hatba kerültünk messze a legfiatalabb átlagéletkorú csapattal, ami jó előjel a jövőre nézve! Ma a nagy meleg és a hosszú szezon miatt tompán, sok hibával futballoztunk, de mutatja a csapat erejét, hogy így is meg tudta nyerni a mérkőzést! Taktikailag az idei legjobb teljesítményünket nyújtottuk. Sokat birtokoltuk a labdát, sok hátulról felépített támadást vezettünk és a második félidőben ez már gólhelyzetekben is megmutatkozott. Védekezésünk végig jól működött, mind a visszatámadásunk mind a kontra elleni védekezésünk nagyon tetszett.

  U16: Paksi FC - ZTE FC 5:1 (2:0)
  ZTE FC: Köcse B.(Kiss B. 69'), - Horváth E.(Fehér B.69'), Földvári L., Boncz B., Bekes G, - Buti T., Jóna M.(Őr M.59'), Kiss Á.(Szántó M.59') - Belső M.(Zubor D.46'), Karóczkai N., Bertalics E.
  Gl.: Őr M. 78'
  Mihalecz Péter: - Sok gyenge teljesítmény volt a csapatban, főleg hátul vétettünk döntő hibákat védekezésben kontra ellen. Ami a támadást illeti sok gólhelyzetet kidolgoztunk, de a kapu előtti határozatlanságunk miatt csak egy gólt rúgtunk. Tanulságos év volt ez számunkra, hiszen a fiatal játékosaim a saját bőrükön tapasztalhatták meg, hogy nem elég taktikai fegyelemről, koncentrációról, agresszivitásról beszélni, mindezt ki is kell vinni a pályára.

  U15: Gyirmót – ZTE FC 4:0
  ZTE FC: Németh Ervin - Németh Richárd,  Németh Dominik, Gyöngyösi, Angyal - Bekő, Szőke, Szekeres - Sohár, Péhl, Sinkó
  Csere: Dömötörfy
  Fujsz Ferenc: - A hazai csapat minden elemében jobb volt ma nálunk, megérdemelten győzték le a bajnokot. Köszönöm játékosaimnak az egész éves munkájukat, gratulálok a bajnoki címhez és jó pihenést a nyári szünetre.

  U14: Gyirmót SE - ZTE FC 4:2
  ZTE FC: Paksy Zsombor - Jóna Bence – Kotsis Levente Áron - Horváth Dávid ( 41' Kovács-Braun Rómeó ) - Csóka Dominik ( 46' Györe Levente ) - Szabó Barnabás - Gyarmati Márk - Bedővári Péter Pál - Filó Benedek - Bödő Zoltán - Millei Bálint - Madarász Máté
  Kovács Tamás: - Eddig nagyon megbízhatóan futballozó hátvédsor nagyon sok hibával játszott! Gratulálok az ellenfélnek, a hibákat ők kényszerítették ki.  Zalaegerszeg, 2017. Június 7., 16 óra 36

  Megosztás a Facebook-on

  Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nincs felhasználóneved, akkor regisztrálnod kell.AKTUÁLIS HÍREK

Utánpótlás eredmények

U19, 8. forduló: ZTE FC - Mercedes-Kecskeméti LA 3:4 (2:0)
Gól: Vass, Horváh D., Horváth M. , ill. Szekeres, Bozsik, Balla, Kemes (öngól)

U17, 8.forduló: Grosics Akadémia - ZTE FC 2:1 (1:1)
ZTE FC: Köcse - Pataky (Horváth E.), Mód, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly (Jóna), Szökrönyös (Buti), Czene - Temlén, Abért, Horváth K. (Májer M.)...
Vereség az első mérkőzésen

Lejátszotta első mérkőzését a 2017/2018-as Future Talents Cup-on U17-es csapatunk. Az ellenfél az ukrán Karpaty Lviv csapata volt. Az első 20 percben kétgólos előnyre tettek szert az ukránok, látszott csapatunk mozgásán, hogy szombaton még többen bajnoki mérkőzést játszottak. Fokozatosan lett kiegyenlített a mérkőzés, de az ukránok pontosabbak voltak a végén is, végül 4:1-re győztek. Gólunkat a 67. percben Temlen Máté szerezte...
A Fradi érkezik Zalaegerszegre

Rangos ellenfél érkezik szombaton Zalaegerszegre, női csapatunk a FÖRCH Női Magyar Kupa 2. fordulójában a bajnoki ezüstérmes Ferencvárost fogadja.

A mérkőzés 15 órakor kezdődik a ZTE Aréna mögötti füves pályán. Szurkoljunk a lányoknak. Hajrá ZTE!
Rangos U17-es torna

U17-es csapatunk 3 napos nemzetközi tornára utazik hétvégén Budapestre. A Goldball 94 FCSE szervezésében rangos nemzetközi mezőnyt sikerült összehozni, 12 csapat küzd 3 csoportban a helyezésekért és a tavaszi play-offért (ami április 10-12. között lesz)

A csoport: ZTE FC, Academia HAGI, FC Karpaty Lviv, FC DAC 1904...
Utánpótlás eredmények

U-19: ZTE FC - DVTK 3:2 gsz: Vass, Szabó, Szökrönyös ill. Géringer, Kacsó

U17: Veszprém - ZTE 0:2 (0:1)
ZTE FC: Köcse - Pataky, Földvári, Sebestyén, Hegedűs - Tuboly, Szökrönyös (Horváth E.), Kiss Á. (Buti) - Czene, Temlén, Májer (Jóna)
Gólszerző: Sebestyén, Szökrönyös...
Utánpótlás eredmények

U19 - 2017.09.16. - 4. forduló: ZTE FC - Szolnok 4:0
Gsz.: Szökrönyös, Horváth D, Szabó P., Szép G.

U19 - 2017. 09.23. - 5. forduló: PMFC - ZTE FC 1:0

U17 - 2017.09.16. - 4. forduló: SC Sopron - ZTE FC 1:1
Gsz.: Horváth D. ill. Horváth Krisztofer

U17 - 2017.09.23. - 5. forduló: ZTE FC - Szolnok 1:0...
Magya Kupa sorsolás, a 32-be jutásért

A Csács -Nemesapátit búcsúztató csapat lesz az ellenfelünk: Pilis (megye I.) - ZTE FC

Az NBI-es csapatok párosításai:
Kisvárda (NB II) - Ferencváros
Gödöllői SK (megyei I) - Újpest
Monor (NB III)â - DVSC
Bátaszék (megyei I) - Balmazújváros...